søndag 24. oktober 2010

En Lush-avhengigs bekjennelser: den uventede gaven er ofte den beste

Jeg er helt ny på Lush Norge-bloggen. Det skal sies at Lush fortsatt er og alltid har vært min største hobby. Jeg er veldig glad over å kunne være med og bidra som frivillig for Lush Norge. Det jeg bidrar med er å svare på e-poster og å gjøre Lush tilgjengelig på norsk. Mine blogginnlegg er basert på mine egne meninger og jeg er selv ansvarlig for de meningene jeg ytrer. Før jeg begynner på dagens innlegg, som jeg synes passer bra i vintermørket, vil jeg rette en enorm takk til Lush Norge. Det er veldig få store bedrifter som består av bare koslige mennesker. Takk for at jeg får lov til å bidra.

Ute er det rimelig mørkt, tanken på snøen som kommer til å lave ned om kort tid gjør meg ikke oppløftet. Det får meg til å tenke på i fjor, en god venn hadde da vært bortreist lenge og kom hjem igjen. Jeg bestemte meg for å glede vedkommende med en uventet gave. Gaven vedkommende fikk var ikke i forbindelse med bursdag eller jul. Det var en gave jeg ville gi for å spre ekstra glede på en mørk dag. I og med at jeg kjenner hvert Lushprodukt hva ingredienser angår bestemte jeg meg for å plukke ut en gave som var perfekt til mottakeren. Jeg kjøpte en gave jeg tror mange kan ha glede av å gi videre. Den besto av Oatifix ansiktsmaske, Sultana Of soap og Lipservice. Tre produkter som virkelig gjør susen uansett hudtype. Mottakeren ble kjempefornøyd. Jeg tror det har noe med at når man ikke forventer å få en gave, men får en alikevel blir utfallet uansett positivt. Derfor oppfordrer jeg dere til å gi en liten overraskelse til en venn. Det kan være en av såpene våre, en av leppeskrubbene våre eller kanskje en parfyme i fast form? Poenget er bare at det trenger ikke være noen dyr affære, det å glede noen kan koste deg under en femtilapp. Kanskje har du en venn som lenge har snakket om "jeg vil så gjerne prøve det og det produktet"? Ofte må folk vente på lønn for å kjøpe seg produktet de gjerne vil prøve. Og når lønnen kommer vil man kanskje bruke de pengene man evt. har til overs på produkter man allerede er fornøyd med. Kom dem i forkjøpet! Spre litt Lush-glede i dag.

Jeg vil gjerne høre fra deg som leser bloggen, hva vil du at jeg skal skrive om i neste innlegg? Lurer du f.eks på hvordan du kan få perfekt hud med Lush til julebordet? Spør i vei!

10 kommentarer:

 1. Hei og velkommen :D Blir spennende å lese fremover ;)

  Det er koselig med gaver fra lush! Jeg vil gjerne ha noen julebokser i presang!

  For meg er det alltid interessant å lese om hud, så gjerne skriv litt om tipset du selv kom med! :)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg skal skrive om tips til julebord-sesongen hva hud og hår angår i mitt neste innlegg. Ha en fin dag.
  Hilsen
  Frøken_Lush.

  SvarSlett
 3. Så moro!! Kommer til å kikke innom denne siden till å jevnt å se etter nye tips :-D
  Kanskje dere kommer med noen ideer og forslqag til den perfekte sminken til julebordet? :-D

  Kjempefin blogg dere har dessuten!! Stå på videre og lykke til!! :-D

  SvarSlett
 4. Hei Sophie!

  Det neste innlegget mitt blir om julebord-feiring inkludert hvordan huden ser best mulig ut og tabber jeg skulle ønske jeg hadde unngått på sminkefronten.
  Jeg er glad du liker bloggen og jeg skal gjøre mitt for at du får tipsene du trenger. Det er jo takket være deg og alle andre Lushfans jeg kan drive med hobbyen min.

  Hilsen,
  Frøken_lush.

  SvarSlett
 5. Hei! Vet du tilfeldigvis når snow fairy kommer inn igjen..? Begynner å bli farlig lite igjen av parfymen min... :)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Juleproduktene kommer i november, så nå kan du telle ned :D

  Hilsen
  Frøken_lush.

  SvarSlett
 7. Hei, jeg vil gjerne vite hvordan jeg skal bruke Saving Face serumet. Er veldig glad for å få svar, da jeg får det til uken.

  SvarSlett
 8. Hei!

  Saving grace brukes etter rens av huden og etterfølges av favoritt-ansiktskremen din.

  Hilsen
  Frøken_lush.

  SvarSlett
 9. skal man stryke den på huden, eller bruke vann?

  SvarSlett
 10. Brukes når den er varmet opp i hånden.

  SvarSlett