mandag 18. juni 2012

Bestselgere på nett

Det er ikke uten grunn at disse er så populære, alle tre har fått kjempegode karakterer fra dere. Du vet sikkert at du kan legge inn produktanmeldelse under hvert produkt?
Om du klikker deg inn på produktene kan du lese hva andre har skrevet om dem.


1 MASK OF MAGNAMINTY
Emilie sier om Mask of Magnaminty:
Perfection
Denne har reddet huden min så totalt og absolutt. Har jeg en kvise? Bruker denne på et par-tre ganger så er den borte. Fet hud? Ikke etter denne. Jeg har ikke sensitiv hud på noen måte, så jeg kan bruke den så ofte jeg måtte ønske, uten at den er 'for sterk'. Den er super, KJEMPEDRØY i bruk, og er rett og slett en reddende engel. Elsker den. Takket være denne er huden min en helt annen historie enn den var for et halvt år siden. JEPP, så lenge har den holdt! Lukter deilig mint og er lett å skylle av når den har tørket - skrubb godt bare :)
2 VEGANESE
kikki sier om Veganese:
Nydelig
Dette er en utrolig god balsam!
Etter min mening så er dette den beste balsamen lush har. Lukten syns jeg er helt ok og lukter sitron etter min mening. Når du har denne balsamen i håret i dusjen så er håret kjempe glatt og håret er mykt og godt når du er ferdig. Ikke trenger du å ta så veldig mye av den heller. absolutt annbefalt!

3 BIG
Gosh sier om Big:
Goodfeeling:)
Big shampoo lukter kjempegodt! Den første gangen jeg brukte den, kjente jeg igjen hamp-følelsen som andre har beskrevet, men etterhvert som håret ble vant til sjampoen, har den følelsen forsvunnet. Håret mitt blir luftig, skinnende og generelt bra med denne, jeg kombinerer med Veganese balsam. Dessuten trenger man ikke så mye sjampo per vask. Jeg har tykt skulderlangt hår og bruker kanskje 1 ss til hver vask. Rett og slett ordentlig fornøyd med Big - den er verdt prisen, leverer "goodfeeling" og vil bli kjøpt igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar