fredag 24. mai 2013

Er du mann og helt Lushjomfru?Her får du tips til en "nybegynnerpakke"

Ikke det at jeg er en mann, men du vet kanskje at vi har noen flotte mandige produkter som vil få deg til å dufte uimotståelig! Og om jeg var en mann så ville jeg ELSKE å eie disse produktene!
Badebomber: Big Blue badebomber er en herlig duftende, brusende ball full av tang. Den har en unisex duft og hintet av sitron er til å dø for!
Såper: Såpen du skulle prøver først er uten tvil Dirty, den dufter av mynte og som etterbarberingsvann og du vil dufte uimotståelig for det motsatte kjønn.  Sea Vegetable er også frisk og maskulin. Bare for å ha sagt det, vi har altså masse mannfolk som sverger til vår bestselgende og søtt honningduftende Honey I Washed the Kids såpe!
Dusjgels: Først skulle du selvsagt prøve Dirty dusjgel, dufter omtrent som såpen. Liker du masse sitrus har vi Happy Hippy som et godt alternativ, den vil i alle fall vekke deg!
Massasjebarer: Har du vonde muskler på grunn av en tur på gymmen? Wiccy Magic Muscles vil hjelpe deg! Masser med denne og du vil merke dens magiske kraft :-) Forelsket og vil dele en massasje med noen? Prøv med en Soft Coeur og du vil imponere stort!

Kremer: Tør du driste deg på en ansiktskrem? Vi har vår all round-krem for gutta Cosmetic Lad. Flott som aftersunkrem, i nødsfall funker den også topp som styling og barberkrem!
Rens: Mask of Magnaminty er flott før barbering og tar alt av urenheter. Fresh Farmacy og Greace Lightning er kløppere på fet hud. 
Barberkremer: Barberer du deg med høvel er kremene Ambrosia, Dirty eller Prince et must. Ingen flere nupper og sår. Når du er ferdig masserer du bare inn siste rest av kremen og VOILA! Du er klar!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar