mandag 19. januar 2015

Er LUSH et etisk selskap?

Lush har vi aldri likt å kalle seg selv et etisk selskap. Vi finner uttrykket å være ganske vanskelig siden det for oss virker som at ordet er brukt til å beskrive selskap som prøver ikke å skade mennesker eller planeten med sin handelspraksis. Dette mener vi ikke burde blitt ansett som «etisk», men som vanlig praksis.



All forretningsvirksomhet og handel burde være etisk og rettferdig. Individuelle selskap burde ikke kun framtre som ikke skadelig eller ikke urettferdig. Ingen selskap burde drive handel fra et uetisk ståsted og samfunn har rett til å forvente at normen er rettferdighet og ressursforvaltning fra selskaper som leverer varene.



Vi ønsker alltid å gjøre det som er riktig, sånn at alle mennesker som har kontakt med oss, alt fra våre ingrediensleverandører til våre ansatte og kunder, skal tjene på å ha kontakt med Lush og få deres liv beriket som følge av det. Ingen selskap er perfekte, så vi strever daglig med å komme nærmere vår ideelle visjon som alle Lush-mennesker deler. Vi vil alltid ønske og kreve mer fra Lush, slik at vår forretningsvirksomhet vil matche våre egne forventninger, våre ansatte og kundenes forventninger, samt planetens behov.




Se vårt ståsted, holdninger og praksis via linkene under.













Til slutt vil vi gi noen tips til hvordan du som privatperson kan bidra til å forbedre kloden, vi kan alle bidra med vårt, uten at det betyr de helt store omveltningene i livene våre. Ikke tenk at dine valg eller bidrag ikke betyr noe i det store bildet, for det gjør det. Noen må stå fram og ta ansvar, og være foregangsfigur for andre rundt oss. Start i dag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar