tirsdag 10. november 2015

Vinteren er snart her! Er huden din klar for det?

Gjennom de kalde månedene blir den naturlige fuktigheten i huden vår påvirket av vekslingen mellom røffe værforhold ute og ekstra oppvarming innendørs. 
Mange kommer seg gjennom de forventede vinterproblemene med f.eks. tørre og sprukne lepper og røde kinn, mens andre sliter med verre problemer som f.eks. eksem, og det vil kreve noen ekstra preventive forberedelser. 

Uansett hvordan huden din takler vinterens klimaforandring, så finner du den nødvendige hudpleie i butikkhyllene hos LUSH! Før du stikker innom for en personlig hudpleiekonsultasjon, les deg opp på noen hovedingredienser som kan hjelpe deg å bevare huden myk og balansert gjennom hele vinteren. 


Rose
Om du pleier å få rødmende eller irritert hud om vinteren, prøv å innlemme roser i din daglige rutine på badet. Det er enkelt å huske også: Roser for rødhet! Ultrabland er en ansiktsrens som mikser mandelolje – rik på vitamin E – med mer enn 20% rosevann for en effektiv og beroligende blanding. Vår Full Of Grace ansiktserum er full av fuktighetsgivende tropiske smør og uttrekk av rosekronblader, noe som er bra mot vintertørrhet og irritasjoner. Du vil finne roser i mange av våre hudpleieprodukter, som f.eks. Eau Roma Water tonervann og den ferske rensen Angels On Bare Skin.


Havre
Havre har vært brukt i århundrer for å roe ned trøblete hud siden det er et naturlig antihistamin, noe som betyr at det demper og beroliger hudens reaksjoner og rødhet. Havre finner du i vår ferske ansiktsmaske Oatifix, en stor favoritt om vinteren for mange Lushies. Blandet med mykgjørende og fuktighetsgivende bananer vil denne masken bringe fram roen og mykheten selv på den mest irriterte hud.

Vanilje
Ikke bare lukter vanilje deilig, men den gjør underverker på hudens overflate også. Det naturlige sukkeret i vanilje gjør at den er en effektiv fuktighetssperre, dvs. at den vil trekke fuktighet ned i de dypere lagene av epidermis (øverste laget i huden din) og forme en beskyttende barriere. For din daglige dose av vanilje, se etter Celestial fuktighetskrem. Denne enkle, men effektive blandingen av vaniljevann, mandelmelk og kremet kakaosmør gjør den til et perfekt produkt for alle som føler seg herjet av vinterelementene. 


Tang
Mineralrikt og fullstappet av vitamin A, C og E er tang bade næringsrikt og beskyttende for huden. Se etter det i vår ferske ansiktsmaske Love Lettuce og i vårt fornyende tonervann Breath Of Fresh Air

Dette er bare noen få av våre favorittingredienser som kan hjelpe deg å bekjempe vinterlige problemer. Følg gjerne opp med regelmessig forebygging for dine lepper med en av våre populære leppeskrubber og leppebalmer også, så slipper du flakende og såre lepper.


Med skikkelig pleie og daglig oppfølging vil huden din vise seg fram fra sin beste side hele vinteren gjennom! 


  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar