mandag 24. oktober 2016

Skap deg magiske øyeblikk med våre sesongprodukter!

Trærne mister bladene sine og etterlater seg mørke, vridde greiner. Kjølige briser endrer seg til kalde stormer, og med hver dag som passerer kommer mørket enda litt nærmere. Alt dette er tegn på at høsten er kommet, og enda mer viktig, Halloween er snart her!

Med den største kolleksjonen hos Lush noensinne av Halloween-produkter, har du mange måter å transportere ditt sinn og din kropp til en fantasiverden full av mystiske vesen og forheksede parfymer. Dykk inn og oppdag alt det fantastiske!

Monster's Ball badebombe

Monsters’ Ball badebombe
Dette enøyde vesenet eksploderer i skyer av lime og neroli, og lager på magisk vis rosa skum på toppen av dypt lilla vann, som det bare er for deg å synke dypt ned i. Og selv lenge etter at kroppen til Monster’s Ball er borte vil øyet ligge og flyte rundt, og stirre deg i senk…

Autumn Leaf badebombe
Manipuler tiden og se høsten passere på et øyeblikk når Autumn Leaf oppløser seg i virvler av grønt, gult og rødt, og frigjør dens jordnære, men samtidig oppløftende parfyme av bergamott og sandeltre. En nydelig badebombe!

Pumpkin badebombe
Med et grotesk smil og ikoniske trekantøyne er Pumpkin badebombe selve klassifiseringen på Halloween. Bring varmen fra blafrende stearinlys til badekaret med denne dype oransje badebomben, parfymert med trøstende vanilje, eksotisk pimento og varmende kanel.

Sparkly Pumpkin boblebit
Hvem sier at Halloween ikke kan være glamorøs? Sparkly Pumpkin boblebit fortryller badet ditt om til en ballsal dekket med gull og glitrende edelstener, og med parfymen av forfriskende lime vibrerende i luften er det duket for en festaften uten like!

Boo badesmelt

Boo badesmelt
Med varmende ingefær og klare, dristige blomsteroljer vil denne krydrete ånden fordufte i badet ditt, og etterlate seg kremhvite virvler av fuktighetsgivende kakaosmør som gir deg uhyggelig myk hud. Skaff deg en Boo og synk ned i dypet sammen med ham.

Goth Fairy skimmerbar
Hun er helt enkelt fra en annen verden, og hun er her for å etterlate et utenomjordisk skimrende ytre i sitt kjølvann. Sveip Goth Fairy over huden din og kast trolldom over alle som kikker din vei, med en fortryllende fruktig parfyme og en anelse glitrende skinn. Perfekt for sesongens fester!

Fireside såpe
Med flammende ildtunger i seg og yrende duft av varmende vanilje og kryddernellik vil Fireside såpe transportere deg til et røykfylt bål langt inne i en mystisk skog.

Magic Wand såpe
De fleste magiske mennesker vil elske å vaske seg med denne såpen av kull og granateple, parfymert med friske mandarin- og appelsinoljer. Plukk med deg et stykke av Magic Wand såpe og gjør denne høsten den mest magiske noensinne.


Sjekk ut hele vårt utvalg av Halloween-produkter, komplett med gaver og nytteknytter, i din lokale Lush-butikk eller ta et besøk i nettbutikken vår. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar