tirsdag 11. august 2009

Hvordan bruke Jungle balsam


Mange forstår seg ikke på å bruke Jungle, og synes ikke den gjør susen for håret i det hele tatt. Andre igjen sier den er fantastisk! Og at de aldri ville ha greid seg uten.

Som mange av våre andre hårprodukter, er den i fast form (uten innpakning) og uten konserveringsmidler, det vil si at den er både miljøvennlig og menneskevennlig. Jungle inneholder masse gode ingredienser, (se bildet) men den viktigste og mest pleiende for håret er kokos.
Bruk: Jungle blir best om den bløtes opp før bruk. Du kan ta et lite stykke, blande det med vann og gni det i håndflaten til du har laget en pasta til å massere inn i håret eller tuppene.
Det kan det være lurt at du for eksempel kjøper en bodybuttereske, (eller bruk noe du allerede har, helst med lokk) og la små stykker av Jungle ligge og fukte seg til neste hårvask.

Du kan også lage din egen lille flaske med balsam: Skjær biter av Jungle og putt i en liten flaske. Fyll med kokende varmt vann. La dette stå, og rist godt før bruk. Da har du en helt nydelig krem til å ha i håret.
Når vi sier at du bør ta en liten flaske, er det fordi at uten konserveringsmidler bør den ikke oppbevares alt for lenge, men du kan selvsagt lage balsam til mange vask hver gang. Og selvsagt også bruke samme flasken om igjen og om igjen.
Av ett stykke av Tropical Fruit Jungle får du mange flasker balsam. Det finnes ingen nøyaktige oppskrifter på hvordan du skal gjøre dette, men du må prøve deg fram og finne ut hvilken metode og oppskrift som passer for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar