søndag 30. august 2009

NO S**T HÅRFARGE OG GLANS

Hvordan bruke henna? (caca's) 100% kjemikaliefri hårfarge!

NB! Ta alltid en liten test på en liten klype hår før du bruker henna på hele håret. (f.eks på underhår i nakken) Følg instruksjonene og husk at henna forsetter å virke i håret noen timer etter at du har vasket det ut.

Putt Caca i en bolle som tåler varme, og dekk den med kokende vann. La vannet trekke gjennom i noen minutter. Rør eller visp det sammen til en krem. Tilsett mer varmt vann om nødvendig. Fyll så en kjele med varmt vann som som du bruker som et vannbad. (sett bollen med Caca i vannet slik at den holder seg varm) Varm opp helt til at hennaen er nesten for varm til å ta på. Jo varmere, jo klarere farge, men pass på så du ikke brenner hodebunnen! Må ikke brukes i mikrobølgeovn.

Bruk gummihansker og arbeid hennaen nøye inn i rent, tørt hår, seksjon for seksjon, fra nakken og framover. Dekk hårrøttene først og deretter tuppene. Om du pakker håret inn i plastfolie, får du en rødere fargetone enn om du lar være å dekke det til. La det MINST virke i en time. Om du ikke blir fornøyd med fargen ( fordi du ikke tok den testen på forhånd som vi ba deg om) ikke prøv å bleke håret. Dette vil åpne hårstråene og fører til at hennaen trenger dypere inn i håret og blir enda vanskeligere å fjerne.

Henna kan miste effekten om du tar permanent, så om du vil ha permanent, ta den først og henna etterpå.Du kan få en virkelig dyp farge om du bruker våre Cacas ofte. Om du bruker den 3 dager på rad, får du en farge og et skinn som varer lenge.

BRUKSANVISNING FÅR DU I PAKKEN

1 kommentar:

  1. Jeg har veldig mørkt brunt hår og ventet ikke noe radikalt resultat når jeg prøvde henna rouge, men ble kjempeimponert! Fikk en kjempefin rødfarge!

    SvarSlett