søndag 4. oktober 2009

Lush - historien bak, nr 4

Mark Constantine og linken til The Body Shop.

Anita Roddick hadde akkurat startet The Body Shop. Mark leste om henne og ble glad for å finne likesinnede. Han tok kontakt for å vise henne 10 av sine hårprodukter.

Anita ble så imponert over produktene at hun bestilte varer for nesten £ 2,000, et betydelig beløp for alle parter den gangen. Hun sa senere at hun ikke hadde anelse om hvordan hun skulle greie å betale for produktene. På dette tidspunktet hadde The Body Shop to butikker.

Det gikk også framover med Constantine og Weir, og i tillegg til å produsere for The Body Shop hadde de også en trichological clinic (hår- og hodebunnsalong) i London, en urtefarm i Cambridge og en kosmetikkbutikk i Seattle.


I 80-årene ble Anita Roddick av forskjellige grunner rådet til å slutte å handle fra Constantine og Weir. En grunn var for eksempel at de var så avhengige av dem; Alle bestselgerne var Constantine & Weir-produkter.

En gjensidig avtale ble inngått. Constantine & Weir fikk £ 11. millioner for produktoppskriftene. Vi kan kjøpe av disse bestselgerne hos The Body Shop den dag i dag.

Fortsettelse følger....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar