torsdag 1. oktober 2009

VINN V. I. P BILLETTER TIL LUSH ÅPNINGSPARTY!

I begynnelsen av november åpner endelig Lush sin butikk på Byporten i Oslo.

Begivenheten skal feires med et spektakulært og ekslusivt "Angel's Delight" åpningsparty, og nå har du sjansen til å vinne 2 billetter til åpningsfesten for deg og en venn! Vi kårer 3 vinnere (6 billetter).

Det du må gjøre er å skrive litt om hvorfor nettopp DU fortjener billettene innen 15. oktober og du er med i trekningen! Vinnerene blir kåret 20.oktober, og vil bli publisert på www.lushnorge.blogspot.com

Det vil bli servert sprudlende drikke og herlig fingermat, samt at alle gjester vil få en eksklusiv Lush Goodiebag!

Du sender ditt svar til ihsira@lushnorge.no

8 kommentarer:

 1. Jeg har også lyst. Fordi jeg elsker Lush etter endelig å ha ramlet over butikken i sommer. Og fordi jeg kunne trenge nye impulser, og jeg har aldri vært på en åpning av noe slag. (da kunne jeg med god samvittighet investert i en kul kjole!) Jeg tror det kunne gitt meg en kjempe vitamininsprøytning i høstmørket! :o)
  -Pick me, pick me!! :o)

  SvarSlett
 2. Fordi jeg lenge har vært en fan av produktene deres, og gleder meg til å fylle på med nye. Har pleid å kjøpe produktene deres i Sverige og hamstre inn, men nå slipper jeg jo det :) Også er jeg nysgjerrig på hvordan det egentlig er å være på slike åpninger, har faktisk ikke vært på en før. Hadde blitt kjempe glad for å vinne :)

  SvarSlett
 3. Fordijeg elsker Lush produkter og det er det er på høy tid at Lush åpner butikk i Oslo. Jeg slipper nå å handle disse fantastiske produkter som gir mig sååå mye glede i vintermørket. Det lukter så deiligt av Lush produkter. Tryggt å vhite at produkterne lages av reine naturprodukter og best av alt ikke testes på dyr!Lush er unik på market i sin kategori.Jeg blir meget glad om jeg får komme til åpningsparty!

  SvarSlett
 4. hey when do you open in Byporten, details please!^^

  SvarSlett
 5. Hello! Byporten shop opens November 3rd :)

  SvarSlett
 6. You've really hidden the opening date! Deep secret? Anywho, welcome to Oslo :D Not a day too soon!

  SvarSlett