mandag 4. april 2011

Vinnere av miljøtipskonkurransen

Vinner i Trondheim er Michelle Nibe Nesstveit, for sin utrolig flotte blomst med dette miljøtipset: Ikke kast vannet du koker grønnsaker/poteter i, men vent til det er avkjølt og vann stueplantene/hageplantene dine med det. Vannet er fullt av næringsstoffer og plantene elsker det! Samtidig sparer man altså noe vann. Vinner av konkurransen på nett ble Camilla Sveberg, som sendte oss i posten, en nydelig forseggjort blomst, med masse gode tips på: Skru av vannet når du såper inn hendene, så sparer du vann; Bruk gamle aviser som innpakningspapir; Bruk hårgele i stedet for spary; Taa ut ladere ol. når du ikke bruker dem, da sparer du energi, og du forlenger levetiden på apparatene. I Oslo vinner Johanna Haarseth for sitt forslag: Med Lush dufter du som en blomst selv om du dusjer bare 5 minutter i stedet for 10. Spar både strøm og vann! DISSE 3 FÅR HVER SIN "LITTLE GREEN BAG" SENDT I POSTEN! Vi takker for alle bidrag!

1 kommentar:

  1. Nydelig blomst :-)

    Du, er det lov å si her (kanskje dere kan spre det videre om dere liker det?), at jeg har en konkurranse gående på bloggen min nå, hvor en kan vinne en Strawberry Picnic gaveeske fra Lush..

    Jeg har skrevet så mye om Lush, fordi jeg liker at produktene ofte er veganske, og aldri testet på dyr, samt at jeg elsker duftene. Konkurransen er jo ikke sponset, og går av egen lomme, så det er ikke noe profitt for meg i det, jeg bare vil spre litt Lushglede til mine lesere :-)

    Ta en titt: http://undulin.blogspot.com/2011/05/konkurranse-vinn-gaveeske-fra-lush.html

    SvarSlett