søndag 15. mai 2011

Utdrikningslag på Lush Byporten

I går kveld hadde seks spente jenter avtale med oss på Lush Byporten. Maren (i midten) skal giftes bort, og som den dedikerte Lushelskeren hun er hadde venninnene hennes arrangert en VIP-kveld hos oss. Vi disket såklart opp med jordbær og alkoholfri sprudledrikk:
 Ina fortalte historien om hvordan Lush ble født, og litt om hva vi brenner og står for:

Etterpå vanket det en konkurranse, hvor to heldige jenter stakk av med hver sin pose fylt med litt Lushgodsaker. En fornøyd vinner!:

Deretter var det tid for at den kommende bruden fikk en skikkelig Lush opplevelse i form av et lite spa:
Roscoe la Cupcake-ansiktsmasken på ansiktet til den sjokoladeelskende bruden, mens Ina hjalp til med å gjøre føttene klar for et fotbad:

I fotbadet fikk hun en You've Been Mangoed (som er en av hennes personlige favoritter) og en liten Hippy Chick. Et skikkelig friskt sitrusfotbad for slitne føtter!:

Fornøyd Maren!:
Og fornøyd Randi!:

Skal det være spa, så skal det være spa! Maren fikk massasje med massasjebaren Each Peach av sine glade venninner. Den falt visst i smak!:
Spaopplevelsen ble avsluttet med Pied de Pepper og ansiktspleie tilpasset brudens hud. Gjestene fikk titte litt i butikken, og før de skulle gå fikk de med seg hver sin goodiebag med såpe, tonertabs og kundeavis i. Alle var enige om at det hadde vært en super Lushkveld!: 

2 kommentarer: