torsdag 19. november 2015

Vinteren er på vei - er håret ditt klart for det?

Ville det ikke vært deilig å gå i dvale?

Bare tenk på det - du ville ha tilbragt noen måneder med å fråtse i deg all din favorittmat og som dagene ble kortere ville du ha krøllet deg godt under et pledd og døst bort vinteren. Du ville ha sovet deg gjennom slaps og sludd og det verste av alt, dine dårlige hårdager!

Vinter tærer på selv det sunneste hår, og hvis du (og håret) er på bristepunktet, her er noen tips for å hjelpe deg å bekjempe kulden. For, som du sikkert skjønner, dette med å gå i dvale var bare en ønsketenkning fra vår side.

Statisk elektrisitet
Det er klart, elektrisk hår er kanskje gøy å se på og forevige på et bilde, men det er ikke gøy i det daglige hver gang du skal ta av deg vinterluen. Selv om det ofte er greit å flette håret eller sette det sammen i en hestehale, så er det greit å kunne velge å ha håret hengende løst uten at det nødvendigvis må strutte til alle kanter!

Se etter rike, fuktighetsgivende ingredienser som f.eks. økologisk øl i vår
Cynthia Sylvia Stout sjampo eller andirobaolje i vår Braziliant sjampobar som gir håret den tyngden det trenger for å motstå statisk elektrisitet. Våre stylingprodukter Sunny Day og Hair Custard (midlertidig utsolgt i nettbutikken) er laget i den hensikt å forhindre elektrisk hår, og burde være en selvfølge på ditt bad om du er en av oss som plages med dette.


Bruset hår
Når håret blir utsatt for drastiske endringer i klimaet (en kald og klam utendørsverden versus et tørt og varmt inneklima) vil det reagere med å oppføre seg vanskelig. Om du finner dine vanligvis så glatte lokker i fullt brus og uorden utpå dagen, kan det være på tide å introdusere deg for noen av våre beroligende hårkurer. Ved å gi håret ditt en sunn dose med næring vil det gi styrke nok til å tåle disse brå endringene.

Vår Jasmine and Henna Fluff-Eaze hårkur ble spesielt formulert for hårsituasjoner som dette. Den er fylt opp til randen med næringsrike oljer som f.eks. økologisk jojoba, og inneholder et uttrekk av henna som smører hårstråene og gir glans og kontroll hele dagen lang. Om du foretrekker et produkt som ikke skal vaskes ut, prøv en krukke med R&B Hair Moisturizer. En ertestor klatt hver morgen er nok for å få deg velberget gjennom vinteren og dens oppløftende duft av appelsinblomst og sjasmin vil hjelpe deg å løfte humøret på tunge dager.


Tørre og splittede tupper
Fortvil ikke, en krukke med Shine So Bright vil være nok til å beskytte mot splittede ender hele vinteren gjennom! Olivenolje og sheasmør er mikset sammen med proteinrike egg for å styrke selv det mest skjøre hår (for veganere: R&B vil tilby en lignende effekt om den blir massert inn i de tørre endene av håret ditt).

Tørr/kløende hodebunn
Hodebunnsproblemer er en av de mest vanlige kundehenvendelser hos oss på denne tiden av året og vi har mye å tilby en hodebunn som trenger ekstra omtanke.

Vi har f.eks. Superbalm, en behandling som inneholder salisylsyre (utvunnet fra urten mjødurt) som bekjemper flass, samt beroligende ingredienser som kokosnøttolje som lindrer sårhet. For mer daglig pleie har vi New Hair sjampobar, laget med krydder og urter som stimulerer og beroliger hodebunnen, og som vil hjelpe å forebygge tørr, kløende hud.


Dette er bare et lite utvalg av våre produkter som vi kan tilby hjelp til dine stressede vinterlokker. Du kan stikke innom en av våre butikker for personlig veiledning for ditt hår eller send dine spørsmål til sporsmal@lushnorge.no. Om du er så heldig å skal tilbringe deler av vinteren i varmere strøk, ta med deg en av våre sjampobarer og du er klar for å nyte ferien uten fare for lekkasje i toalettmappen! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar