fredag 12. august 2016

Nydelige plantesmør fra Brasil: Nærende og beskyttende for mer enn bare huden din

Cupuaçu- og murumuru-smør er supernærende for huden og bidrar til å bevare den brasilianske regnskogen også.


Cupuaçu- og murumurutrær vokser i amazonasjungelen som er truet av masseødeleggelse. Men hva om de stående trærne kan tilby en bærekraftig fortjeneste for lokale samfunn, uten å kutte et eneste tre ned? Disse to trærne gjør nemlig det – frøene deres blir høstet inn etter at fruktene har falt ned på bakken, uten å skade treet eller omgivelsene rundt.

På denne måten kan det å la regnskogen få stå gi et levedyktig alternativ til skogshogst, og resultere i en bærekraftig forsyningskjede som er fordelaktig for samfunnene, miljøet og huden din.

Cupuaçu-smør
Cupuaçu-treet vokser i amazonasjungelen i Brasil og kan nå en imponerende høyde på 20 meter! Når treets frukter er modne faller de på bakken og blir samlet inn av lokalbefolkningen, før den blir behandlet videre til et rikt, hydrerende smør. Denne prosessen gir de lokale samfunnene en bærekraftig inntjening og forsyner oss med en nydelig ingrediens som er fabelaktig for huden.

Det kremete hvite smøret er pleiende og mykgjørende, og inneholder antioksiderende polyfenol som beskytter huden mot frie radikaler. Vi bruker dette smøret i vår Ro’s Argan Body Conditioner sammen med arganolje for å gi fukt og myke opp røff og tørr hud. Rub Rub Rub kroppsskrubb er laget med eksfolierende havsalt og en blanding av cupuaçu- og illipesmør som får hele kroppen din glatt og hydrert med ett herlig-duftende strøk.

Murumuru-smør
Murumuru-palmen vokser langs kanten av amazonas-elven i Brasil. Frøene blir høstet inn på en lignende måte som med cupuaçu-treet: når fruktene modnes faller de fra treet og blir samlet opp og tørket før de blir behandlet til smør. Smøret er rikt på mettede fettsyrer og er mykgjørende og beroligende på huden. Dets høye smeltepunkt bidrar til å beskytte våre produkter fra å smelte under varme forhold.

Golden Handshake i bruk

Vi bruker dette herlige smøret i vår Tender Is The Night massasjebar sammen med sheasmør for en glatt og sensuell massasje. I vår None Of Your Beeswax leppepomade mykgjør og beskytter murumuru-smør leppene og gir dem en skinnende glans. The Rough With The Smooth kroppsskrubb eksfolierer huden med sukker for deretter å gjøre huden myk og deilig glatt med en sjenerøs mengde med murumuru-smør. Golden Handshake håndmaske er laget med begge disse herlige smørene fra regnskogen, sammen med argan- og avokadooljer for å gi de mykeste hender som eksisterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar