onsdag 31. august 2016

Tørr hud? Bli myk og glatt med riktige ingredienser

Vi har alle opplevd å ha tørr hud – det klør, flaker og er ukomfortabelt. Men hva foregår egentlig under overflaten når huden din føles tørr?

Helt enkelt, tørr hud mangler det vannet og oljene som trengs for å holde seg myk og fleksibel. Mangelen på vann og oljer er som oftest forårsaket av ytre miljøfaktorer som tørr luft fra kulde og varmeelementer innendørs, men også fra dusjing og bading i altfor varmt vann. I de fleste tilfeller kan tørr hud lindres ved å ikke bli utsatt for varmt vann (lunkent vann er best for huden) og ved å supplere hudens fukt med hydrerende produkter.

Gode Gjerninger hjelper både deg og veldedige organisasjoner!

Tørr hud har ikke en sjanse mot effekten av våre favoritt fuktighetsgivende ingredienser som kakaosmør, sheasmør, jojobaolje, olivenolje og avokadoolje. Disse naturlige ingrediensene inneholder fettsyrer og vitaminer som hydrerer huden og holder elastisiteten ved like.
Ingredienser for tørr hud

Naturlige fuktbevarere som honning, vegetarisk glyserin og vanilje holder også huden hydrert, men på en helt annen måte. De drar vann fra luften til huden og holder det der, noe som effektivt holder huden hydrert og fleksibel. Ved å bruke en kombinasjon av disse naturlige fuktighetsgivende og fuktbevarende ingrediensene har våre produktutviklere formulert seriøst næringsrike produkter som vil holde tørr hud på lang avstand.

Våre beste løsninger
Våre bodylotioner er stappfulle med fuktighetsgivende ingredienser som mykgjør og hydrerer tørre deler. Hver eneste en er laget med en unik blanding av hud-beroligende smør og oljer for en herlig følelse, og hver en vil gi huden den fuktigheten den trenger og etterlate huden silkemyk.

Dream Cream er en av våre mestselgende produkter noensinne, og har en fantastisk blanding av fair trade økologisk kakaosmør, økologisk olivenolje og glyserin mikset med beroligende havremelk og lavendelolje. Denne milde giganten beroliger, kjøler og gir fuktighet i ett sveip, og er spesielt populær blant kunder med sensitiv hud.

Gode Gjerninger er en annen rik krem som holder huden myk og smidig. Med olivenolje, glyserin, jojobaolje, kakaosmør, sheasmør og vanilje absolutt – bare forestill deg hvor luksuriøs den vil kjennes på huden. Og 100% av summen du betaler for dette produktet (minus moms til staten) går til å støtte veldedige grasrot-organisasjoner – noe som gjør den enda bedre!

Siden det å dusje eller bade i varmt vann kan bidra til hudens tørrhet, hvorfor ikke bekjemp det like ved kilden? Våre African Paradise og Ro’s Argan kroppsbalsamer er laget med superhydrerende blandinger av kakaosmør, sheasmør og luksuriøse oljer som gir huden en dose av rik fuktighet i dusjen. Etter at du har vasket deg, smør den helt enkelt over huden, skyll av og klapp deg tørr med håndkleet. Og vips! Ikke mer fuktighet kreves og din hud vil holde seg hydrert og glad hele dagen lang.

Hender og føtter
Våre hender og føtter er de mest hardtarbeidende deler på kroppen, og ofte ender de opp tørre som et resultat av det. Hender blir gjentagende ganger gjennom dagen vasket i varmt vann og er utsatt for alle elementer. Våre føtter bærer oss rundt fra morgen til kveld og bygger opp tørr hud og hard hud. Heldigvis har vi formulert hånd- og fotpleieprodukter som arbeider like hardt som dine ekstremiteter!

For hender er Lemony Flutter neglebåndskrem et arbeidende mirakel. Sheasmør, avokadoolje og fersk økologisk sitronuttrekk smører inn tørre deler og etterlater både huden og neglene næring, fukt og en helt fantastisk sitronduft. En lettere variant av håndkremene er Love and Light, med jojobaolje og kakaosmør i en nydelig appelsinduftende lotion som lett absorberes av huden.

Om føttene dine trenger litt pleie og omtanke er Pink Peppermint en kjølende og glatt lotion som vil forvise de tørre delene. Med en perfekt kombinasjon av kakaosmør og glyserin vil denne gi tærne fuktighet og holde dem myke. Softy Foot Cream er en annen hydrerende godbit for føttene, med kakaosmør, mandelolje og glyserin som arbeider sammen for å holde «tottelottene» i tipp topp form.



For flere eksperttips og personlige produkt-anbefalinger, besøk din lokale butikk eller kontakt oss på elin@lushnorge.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar