tirsdag 12. juli 2016

Er du klar for våre dusj-jellies?

Dusj-jelly er et fantastisk og allsidig alternativ til vanlige såper og dusjgeleer. De er laget med mineralrik karragenan-gele, som ikke bare gir dem den morsomme «vobblende» konsistensen, men som også bidrar til å gi næring og fukt til huden. Hver jelly får sin egen nydelige blanding av eteriske oljer, fruktekstrakter og ferske ingredienser som fyller badet ditt og etterlater huden din med herlige dufter. Klem den inn i en vaskevott eller lignende for å få fram et rikt, kremende skum, kutt den opp i små porsjonskuber, avkjøl den i kjøleskapet eller fryseren, eller bruk hele jellyen for en lekende og energisk opplevelse!



Du er varm, så kald
Dette høres kanskje sprøtt ut, men hør på dette: Dusj-jellyene kjennes helt herlige ut på huden når de er avkjølt i kjøleskapet eller fryseren. Å veksle mellom varme og kulde når man vasker seg er en bade-praksis som strekker seg langt tilbake i historien, i mange områder fra Skandinavia til Japan. Varmt vann er perfekt til å åpne porene og gi en dyp rens. Et rush av kulde i form av en avkjølt jelly vil sende blodet til hudoverflaten og øke sirkulasjonen. Å mikse de to temperaturene lager en kraftfull blanding av is og ild som etterlater deg energisk og ren. Tapp varmt og deilig vann i badekaret eller dusjen, hent din dusj-jelly rett fra kjøleskapet eller fryseren, og sett i gang! Det er en overraskende forfriskende måte å starte dagen på.



En fersk jelly får deg våken
Start dagen ved å rase i riktig retning med en dose av den energiske blå Whoosh eller den gylne Refresher. Whoosh sin blanding av ferske, rensende økologisk appelsinjuice, grapefrukt og limejuice gir deg en intens oppvekking, mens Refresher er stappfull av fersk, økologisk sitronuttrekk og sitronolje som renser huden og forfrisker sinnet.



Er DU klar for disse jellyene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar