onsdag 24. august 2016

Hvordan gjøre en hjemmespa for ansiktet

Om det er luksus hjemme du søker, unn deg selv en avslappende ansiktsbehandling! Du vil elske måten huden din ser ut og kjennes etter litt tid med kjærlig omtanke.

Bare følg disse seks enkle stegene og du vil være på vei til det friskeste ansikt noensinne!

Kalamazoo skjegg- og ansiktsvask

1. Rense

Hvorfor: Rensing fjerner skitt, overflødig olje og andre rester fra huden slik at de neste produktene du bruker vil virke så effektivt som mulig.

Bruke hva: Vi lager en bred variasjon av ansiktsrenser, så enten du ønsker å eksfoliere, lysne opp, berolige eller hydrere huden mens du renser, vi har en eller flere som passer for deg. Spør oss om hjelp om du er litt usikker på hvilken du skal velge.

2. Dampe

Hvorfor: Damp åpner porene dine og tillater at absorberende og rensende ingredienser fjerner urenheter i dybden som vanlig vask ikke greier å fjerne.

Bruke hva: Få dampen opp med en av våre tonertabletter som er fulle av fordelaktige eteriske oljer og beroligende ingredienser. Tea Tree er full av rensende tea tree-olje og beroligende aloe vera som roer og klarner trøblete hud. Dream Steam har en nydelig blanding av lavendel, rose og kamille som virker beroligende og nærende.

Hvordan bruke den: Fyll en bolle med varmt vann. Du må ha vannet varmt nok til at du både ser og kjenner at dampen stiger opp fra bollen, men samtidig ikke så varmt at du brenner deg – sikkerhet først! Slipp en tonertablett i vannet, legg et håndkle over hodet, bøy ansiktet over bollen og damp i vei. Slapp av og pust godt inn i fem meditative minutter.

Topp tips: Etter at du er ferdig å dampe kan du ta vare på vannet i en tom sprayflaske til bruk som tonerspray over de neste 3-4 dagene. Bare sørg for å holde den kjølig, siden din ferske toner ikke har konserveringsmidler i seg!

Smelt Full of Grace mellom hendene

3. Massasje

Hvorfor: Ansiktsmassasje er utrolig avslappende, fremmer hudens elastisitet og kan kickstarte dens naturlige avgiftende prosesser.

Hvordan: Vårt absolutte favorittprodukt til ansiktsmassasje er Full of Grace Serum, som er pakket full av effektivt nærende ingredienser. Tropiske murumuru- og cupuacu-smør gir huden din en hydrerende boost, mens roseolje og calaminepulver beroliger eventuelle irritasjoner.

Hvordan bruke den: Tørk ansiktet ditt etter dampingen og smelt litt Full of Grace i hendene dine. Tilfør det smeltede serumet i hele ansiktet ved å styrke oppover fra haken og langs begge sider av nesen, helt til du når pannen din. Derfra, stryk nedover langs hårfestet ditt og ned til kjaken helt til du er tilbake ved haken. Repeter flere ganger, for så å massere pannen og kinnene med små sirkelbevegelser.

4. Ansiktsmaske

Hvorfor: Våre masker er håndlagde med ferske ingredienser, nøye utvalgt i spesifikke kombinasjoner og mengder for å ha unike effekter på huden. Uansett hvilken effekt du er ute etter, vi dekker det meste!

Bruke hva: Besøk din lokale Lush-butikk for å bli kjent med vårt brede spekter av ferske masker eller finn dem online her. Bare husk: Disse må holdes kjølig i kjøleskap! Vi har også to herlige og populære masker som kan oppbevares i romtemperatur, Mask of Magnaminty og Cup O’ Coffee. Sjekk ut vår guide som hjelper deg å velge riktig ansiktsmaske og som lærer deg om hver maske sine unike fordeler.

Hvordan bruke den: Uten å vaske bort eller tørke bort Full of Grace først - ta en sjenerøs mengde av din maske og legg et tykt lag over hele ansiktet, men unngå øyne og munn. Slapp av i 10-15 minutter før du skyller den av med varmt vann. Om masken din inneholder skrubbende biter, ta på litt vann, massér forsiktig for en mild eksfoliering, før du skyller den helt bort.


5. Tone huden

Hvorfor: Gi ansiktet ditt noen lette strøk med en bomullspad fuktet med tonervann for å fjerne gjenværende rester, gi fuktighet og forberede huden for fuktighetskremen.

Bruke hva: Tea Tree Toner Water er perfekt til fetere hud, med rensende tea tree-olje og mildt sammentrekkende grapefrukt for å holde huden matt og klar. Breath of Fresh Air er forfriskende og beroligende på alle typer hud, og er full av sjøvann, beroligende aloe vera og mykgjørende tang. Eau Roma Water er vår mildeste og mest hydrerende toner, og har en enkel uttrekksblanding av rose og lavendel for å berolige irritert eller tørr hud.

Hvordan bruke den: Spray toneren på en bomullspad og dra den over ansiktet eller rett og slett spray den direkte på huden.

6. Fuktighet

Hvorfor: Å tilføre fuktighet etter rensing er viktig, spesielt etter å ha brukt en dyprensende maske. Fuktighetskremen gjeninnfører hudens oljer og holder huden myk og smidig. Og ikke glem at oljete hud trenger fuktighet også!

Bruke hva: Vi har en lang rekke med fuktighetskremer, hver og en formulert for å dekke forskjellige behov. Om du trenger veiledning på våre fuktighetskremer, besøk din lokale butikk eller få hjelp ved å sende en epost til elin@lushnorge.no.

Hvordan bruke den: Ta en liten mengde og klapp den forsiktig på din toner-sprayede hud.


Til slutt: Nyt følelsen av velvære og ren og myk hud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar