onsdag 3. august 2016

Hvordan velger du riktig ansiktsmaske?

“The best skin food is just that—good food,” Barbara Griggs, herbalist.

Våre ferske ansiktsmasker eksemplifiserer prinsippet om næring til huden. Ettersom huden er kroppens største organ er det bare naturlig å ta vare på den som vi gjør med resten av kroppen. Med frukt, grønnsaker, urter, leire og eteriske oljer, hver maske hos Lush forteller en historie og hver enkelt er unik med fordelene den gir huden. Så, hvordan velger vi den riktige?

Don't Look At Me ansiktsmaske

Hvordan vil du at huden din skal føles, oppføre seg og se ut? 
Dette er spørsmål du må tenke på og svare deg selv når du skal prøve ut et nytt tilskudd til din daglige hudpleierutine. Vi designer våre produkter ut ifra effekter – og ikke for hudtyper satt i båser, som f.eks. tørr, fet og normal. Dette betyr at du får fordelene disse enkle, vakre ingrediensene tilbyr, enten du velger samme maske uke etter uke, eller du bytter produkt basert på hudens humør.

Dyptrensende
Ved å bruke rensende og klargjørende baser som leire er våre ansiktsmasker ideelle for dyprensing. Er du på utkikk etter å klarne opp og friske opp huden, prøv masker med sammentrekkende og avgiftende ingredienser, som tea tree-olje i Cosmetic Warrior, ingefær i Brazened Honey, peppermynte i Cupcake og sitronjuice i Don’t Look At Me. Disse ingrediensene er ypperlig å bruke for å frigjøre belastet hud og etterlate den fornyet og klar. Vi ønsker samtidig å sikre at huden holder seg myk og pleiet, selv om den er grundig renset, så du finner ingredienser som honning, murumurusmør og kakaosmør i disse maskene for å sikre en balansert effekt. Gjør deg klar for glatt og jevn hud!


Forfriskende
Om det er strålende og næret hud du er ute etter, se etter ingredienser som fersk frukt og grønnsaker. Disse næringsrike ingrediensene er ikke bare yummy å spise, men inneholder antioksidanter som bekjemper frie radikaler forårsaket av forurensning, dehydrering og generell slitasje på huden. Fersk kiwi og asparges i Ayesha, ferske bananer i Oatifix, blåbær i Catastrophe Cosmetic og grønne druer og hvitløk i Cosmetic Warrior bringer vitaminer og næringsstoffer til huden og gir den et ekstra energiboost (akkurat som din fruktsmoothie gjør om morgenen!)

Beroligende
Føles huden som at den trenger å bli roet ned? Vi bruker historisk velbrukte beroligende ingredienser som fint havremel i Oatifix, kamille i Catastrophe Cosmetic og roseolje og calamine i Rosy Cheeks. Disse ingrediensene beroliger rødhet og gir huden et avslappet og enhetlig utseende. Disse maskene er pleiende blandinger som balanserer og renser mildt, for ansikter som liker en lett og pleiende berøring og en glatt tekstur. Den perfekte motgift for stress!

Eksfoliering
Om huden din trenger en god skrubb, se etter eksfolierende ingredienser som kaffebønner, adukibønner, mandelskall, ris, valnøttskall eller hirse. Ingen av disse er like i effekt og rangeres fra røff og polerende til mild og fornyende. Så vær oppmerksom på teksturen og vær sikker på å finne den skrubben som passer deg best. Om du har problemer med å bestemme deg, prøv disse sikre valgene: Love Lettuce, Mask of Magnaminty eller Cup O’Coffee. Hver av disse inneholder ingredienser som renser, mykgjør og skrubber. Love Lettuce er f.eks. en perfekt blanding av eksfolierende kvernede mandler, beroligende honning og balanserende lavendelolje som holder huden din tipp-topp!

Vi avslutter med disse ordene fra med-gründer og produktutvikler Rowena Bird: «Lytt til huden din når det gjelder å velge dine hudpleieprodukter. Du vil oppdage at du ikke bare vil dirigere huden din mot sunnhet og glede, men at du også omfavner filosofien om mat for ansiktet!»

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar