onsdag 16. desember 2015

Herlige gaver til gutta!

La oss innse det: å handle julegaver til gutta kan være vanskelig!

Selvfølgelig kan du kjøpe nok et par med sokker eller en sudokubok til mennene i ditt liv, men hvorfor ikke overrask dem med litt Lush-kjærlighet i stedet for? Mens alle våre produkter kan brukes både på menn og kvinner, så er disse forslagene sikre valg om man ønsker å glede mennene på gavelisten denne julen.


Kalamazoo Beard And Facial Wash ble laget spesielt for de skjeggete folkene blant oss. Denne myke og kremete sitrusrensen inneholder fersk ananasjuice som skånsomt fjerner skitt og olje fra skjegget og ansiktet, pluss noe seriøst mykgjørende jojobaolje og cupuacusmør som temmer den mest uregjerlige skjeggvekst. Med en lett duft av sitrus og deilig myk hud å stryke på, så vil kanskje skjegget deres tiltrekke seg flere beundrere enn normalt!


For den glattbarberte typen på listen din, sjekk ut vår Five O’ Clock Whistle barberkrem. En perfekt balansert blanding av oppløftende kaffe og beroligende lavendel, mikset sammen med supermykgjørende jojobaolje og murumurusmør for en mild barbering som føles (og luktes) som himmelen.


Hele vår kolleksjon av Dirty-produkter ble laget med menn i tankene. De er designet for å lage en total duft når de er brukt sammen. Start med Dirty Springwash, en frisk dusjsåpe med peppermynte og havsalt som vil gjøre morgenen mye bedre og enklere å håndtere. Tilfør et ekstra duftlag med Dirty parfyme, med noter av peppermynte, estragon og timian, og avslutt med en dæsj Dirty Hair Cream, vår hårstylingkrem med duft av furu og eikemose. Sjekk også ut vår Dirty Shaving Cream, Dirty Toothy Tabs og Dirty massasjebar, og sett sammen en miks av Dirty-produkter som typen din vil elske.


Foretrekker du en gave som allerede er pakket fint inn og klar for å gis bort? Season’s Greetings vil få ham til å føle seg fresh fra topp til tå, uansett hva julen vil bringe. Den inneholder Kalamazoo ansiktsvask, Lord Of Misrule dusjsåpe, Seanik sjampobar og Outback Mate såpe, en perfekt kombinasjon til dusjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar