fredag 4. desember 2015

Tar du vare på huden din i vinter?

Hver sesong på året bringer noe nytt: Våren har spirende blomsterknopper, sommeren har yrende strender, høsten har knitrende, fargerikt løv, og vinteren har….tørr og kløende hud. Helt klart, det er massevis å elske vinteren for også (hvem liker vel ikke søte, saftige klementiner og å lage en snømann av krum snø?), men effekten av kaldt vær kombinert med ekstra varme innendørs kan legge en demper på vintergleden. 

Heldigvis finnes det måter å beskytte hudens delikate fuktighetsbalanse på når været begynner å bli kjølig. Sjekk ut våre anbefalinger nedenunder som vil holde hele kroppen din myk og glatt hele vinteren gjennom!  

Ser du etter tips for å beskytte ansiktshuden? Sjekk innlegget vårt: Vinteren er snart her! Er huden din klar for det?


For badekaret

Å tilføre fuktighetsgivende komponenter til badevannet er et viktig steg å ta når været utendørs er kjølig, ettersom drastiske temperaturforandringer kan ha tørkende effekt på huden. Mykgjørende oljer og smør hjelper huden å supplere hudens naturlige fuktighetssperre og jobber for å holde huden beskyttet lenge etter badet.

Selv om vår luksuriøse Snow Angel badesmelt var inspirert av barndommens snøengler, så er det en sofistikert, håndlaget godbit for badekaret. Varmende benzion resinoid og rikt fair trade økologisk kakaosmør smelter ned i vannet og omhyller deg med luksuriøs og beskyttende fuktighet.

For en lignende opplevelse, sjekk ut resten av våre deilige badeoljer!  


For dusjen

Har du ikke noe badekar som kan varme deg denne vinteren? Ingen problem! Våre dusjprodukter gir også en stor dose av fuktighet til huden din. Bestselgende Rose Jam dusjgele er full av beroligende roseekstrakt, i tillegg til arganolje som er stappfull av hudmykgjørende vitamin E. Bruk den sammen med Ro’s Argan Body Conditioner for å doble den nærende effekten av disse ingrediensene, i tillegg til en matchende nydelig duft!
For enda mer fuktighet, strekk deg ut etter en av våre populære bodybuttere i fast form, som Buffy. Det varme vannet vil smelte den effektive duoen med rikt shea- og kakaosmør og gir dem mulighet til å trekke dypt ned i huden din, mens kvernede adukibønner vil eksfoliere og gi deg en frisk glød.

Helt ny for denne julen er The Icing On The Cake Roulade (midlertidig utsolgt på netthandelen), som er en kremet super-mykgjørende måte å bli ren på. Pakket full av rik kokosolje, kakaosmør og næringsrik kastanjepuré vil denne deilige kroppsrensen etterlate huden din silkemyk og duftende som en fruktkake.


For hender og kropp

Å smøre inn huden er et viktig steg å ta hver eneste dag, spesielt når temperaturen synker. Skiftet mellom innendørs og utendørs klima kan gjøre skade på huden din. Hold en krukke med fuktighetskrem i nærheten, klar for å redde deg når du trenger det.

Sesong-favoritten Celebrate hånd- og kroppskrem vil ikke bare holde huden din beskyttet med sin rike base av mandelolje og kakaosmør, men vil i tillegg gi deg en daglig dose med glede. Selv om det er mørkt klokka fire om ettermiddagen, vil du ikke kunne slutte å smile straks du smører denne friske konjakk- og limeparfymen på huden!


Til slutt, vær snill og bemerk deg dette: Uansett hvor god huden din kjennes og føles etter å ha brukt disse produktene, så er det viktig at du holder sommertøyet i garderobeskapet til sommeren kommer. Ikke vær den personen som bruker shorts i desember, ikke vær den personen… Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar