fredag 18. desember 2015

Vær god mot hendene

Det er mange gode grunner til å ta vare på hendene våre, så hvorfor ikke gi dem litt kjærlighet?

Enten du sitter på kontoret og skriver på pc hele dagen, gjør utendørsarbeid, husarbeid eller er på handlerunde …så vil du se at hendene dine sjelden får en pause. Huden her er veldig delikat og med få oljekjertler, noe som betyr at håndflatene og fingrene trenger litt ekstra pleie for å bekjempe slitasje fra vær og vind, og den generelle slitasjen fra daglige gjøremål.


Det kan være vanskelig å legge til seg den vanen å pleie hendene, men å gi regelmessig fuktighet er en god ting å begynne med. Love And Light håndkrem er laget med gjenoppbyggende neroliolje og braziliansk appelsinolje for å klarne og rense. Litt Lemony Flutter neglebåndskrem er fylt med fersk økologisk sitronuttrekk og økologisk avokadoolje for å sikre at neglene holder seg sterke og glade også! Har du tørr, flassende hud kan det være en fordel å skrubbe hendene med Salted Coconut før du tar på håndkrem, med havsalt for en naturlig eksfoliering og kokosolje som tilfører fuktighet i dybden.

Er du av dem som vasker hendene etter å ha smurt kroppen med solbeskyttelse? Behold kremen på, hendene trenger også å beskytte seg mot farlige solstråler! På vinterhalvåret vil det å bruke hansker hjelpe huden å bevare fuktigheten i kaldt vær.

Om du har fem minutter ledig, vil en håndmassasje være en deilig måte å slappe av på og gi litt ekstra pleie til hendene. Bruk en massasjebar eller en håndkrem og masser håndleddene, håndflatene og fingrene ved å fokusere på trykkpunktene. Det er en perfekt avkobling, om bare for et lite øyeblikk.
Lush spa-trener, Sophie-Rae Martin, gir deg dette rådet for å utføre din egen håndmassasje: 

«Massér produktet inn i huden ved å bruke faste, men myke bevegelser, og dekk så store hudpartier som mulig. Gi sirkulære bevegelser med tommelen rundt håndleddet, både på oversiden og undersiden. 
Ved å bruke tommelen igjen, massér med sirkulære bevegelser i håndflaten ved spesielt å fokusere på tommelmuskelen. Dette er en overarbeidet muskel som det vil føles deilig å frigi spenninger fra. Du kan også legge trykk på området hvor kanten av muskelen møter resten av håndflaten for en avslappende følelse.

Massér til slutt fingrene fra bunnen og ut til tuppene, og avslutt med å bøye og strekke fingertuppene forsiktig oppover og holde de der noen sekunder før du slipper opp.»

Prøv dette du også! Vi lover at du vil få en ny erfaring som frister til gjentakelse. Sjekk også ut våre andre herlige håndpleieprodukter her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar