fredag 15. juli 2016

På reise med Lush i bagasjen

Boarding pass, sjekket. Pass, sjekket. Lush, sjekket!

Å reise gir deg en unik sjanse til å utforske verden, oppleve nye synsinntrykk, lyder og – med litt hjelp fra noen nydelige godbiter fra Lush – dufter. Gjør din neste tur til en lek ved å pakke og reise med våre innovative produkter.


Skum opp med innovative såper
Selv om det er standard praksis for mange reisende å pakke ned en flaske med dusjgele, er det flere av oss som i stedet foretrekker en god gammeldags såpe! Sleng ned i kofferten et par duftende såpestykker for å holde alle dine klær og eiendeler duftende friskt uansett hvor lenge du har vært på reise. Om du er høyt oppe etter en hektisk dag med reising, vil Serendipitys beroligende lavendel og kamille få deg ned på jorda igjen. Trenger du noe oppkvikkende for å bli kvitt jetlag? Outback Mate er laget med en oppløftende blanding av eukalyptus, sitrongress og peppermynte som vil få deg på rett kjøl igjen.

Unngå lekkasje med hårpleie i fast form
Å pakke ned flasker med sjampo og balsam i bagasjen kan være en gambling – ingen ønsker å finne såpesøl når man pakker ut av kofferten! Unngå klissete situasjoner med vår mangfoldige serie med sjampo og balsam i fast form, som du helt uten bekymring kan slenge oppi uten å være redd for lekkasje. Disse kan du i tillegg frakte med i håndbagasjen gjennom sikkerhetskontrollen!

Våre sjampobarer er fabelaktige til å rense håret og de er alle blitt satt sammen av unike ingredienser som har forskjellig effekt i håret. Ønsker du deg hår med volum og «strandeffekt»? Den hav-inspirerte Seanik har massevis av havsalt som gir volum og mykgjørende tang som gir deg nydelig teksturert hår. Ute etter skinnende og sitrusduftende hår? Andiroba-oljen i Brazilliant gir perfekt pleie selv til de mest utemmede lokker, og det er tilsatt massevis av ferske appelsiner som vil gi håret en nydelig glans.


Vi har også laget balsamer i fast form for å hjelpe deg med å oppnå dine mål uansett hvor reisene tar deg. The Plumps med sin sexy parfyme av sandeltre er perfekt til å mykne opp fint hår og gi det volum uten å tynge det ned, takket være hjelpen fra havsalt og honning. Både naturlig og uekte blondt hår vil elske Sugar Daddy-O som er laget med ekstra lilla pigmenter som vil sørge for å holde fargen klar uten misfarging, samt en blanding av kokosnøtt- og arganolje for mykt, glatt hår.

I tillegg til å være perfekte følgesvenner på reise, elsker vi vår hårpleie i fast form fordi de er formulert uten bruk av kunstige konserveringsmidler og emballasje.

Puss med tannpasta i fast form
Den gammeldagse tannkremtuben kan også være en løs kanon i bagasjen, så spar deg selv for unødvendig bekymring og ta med deg en pakke med tanntabletter eller tannpulver i stedet. Tannblekende bakepulver, klargjørende kaolinleire og en mengde av eteriske oljer gjør vår tannpasta både morsom og smakfull.

For å bruke en tanntablett, knus én mellom fortennene dine til det er blitt en fin masse og puss opp med en fuktig tannkost. Skyll som vanlig og nyt den friske følelsen. Du vil bli overrasket over hvor bra disse tablettene skummer opp. For å bruke våre tannpulver, dypp en fuktig tannkost i pulveret og puss og skyll som normalt. Enkelt!

For å få skinnende rene tenner, prøv Bling! med papainekstrakt, og appelsinolje og guaranafrøpulver for frisk smak. Miles of Smiles med trippel dose av mynte vil være akkurat det du leter etter for å få en ekstra frisk munn!

Hold deg tørr med pudder
Om du skal til et varmere klima vil vårt kroppspudder være en enkel måte å holde deg tørr og komfortabel på. Alle vil føle seg litt mer sexy med Silky Underwear, som etterlater en duft av sjasmin på huden. Bare glatt dette pudderet av maismel og kaolin over det hele og den vil absorbere overflødig fuktighet hele dagen lang, mens den holder huden din myk med finrevet kakaosmør.


Har du planer om å oppleve omgivelsene ved å bruke beina? Hold føttene dine friske hele dagen ved å drysse et av våre fotpudder ned i skoene eller sandalene før du går ut av døren. Gi føttene litt ekstra omtanke med Twinkle Toes, pakket full med antioksidant-rikt moringapudder og parfymert med luksuriøs rose- og geraniumoljer. Trenger du noe kraftigere? Prøv T for Toes med ingredienser som malt valnøttblad, tea tree-olje og limeolje, som vil holde føttene freshe og tørre, hele dagen.


For flere reisetips, besøk din lokale Lush-butikk eller send en epost til Elin@lushnorge.no.
God tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar