tirsdag 24. mai 2016

Frisk opp huden din med naturlig eksfoliering

Naturlig eksfolierende ingredienser hjelper deg å holde huden myk, glatt og glødende…

Regelmessig mild eksfoliering vil gjøre huden din glødende hele året gjennom. Det er fordi en kombinasjon av døde hudceller, naturlig olje, make-up og skitt kan blokkere porene, og ved å fjerne disse vil det hjelpe huden din å se mer lys og «fresh» ut.

Ocean Salt

Sophie Rae-Martin fra Lush Spa-teamet sier: «Vår hud er i en konstant sirkel av fornyelse, den lager konstant nye, ferske hudceller og kvitter seg med de gamle. Eksfoliering vil oppmuntre denne prosessen ved å fjerne det ytre laget av døde hudceller og avsløre den nye huden under».

Skrubbende ingredienser vil fjerne all skitt og rester, og den glatte huden under vil komme fram i lyset. Som et resultat av det vil fuktighetskremen din lettere bli absorbert og sminken din vil bli påført jevnere.

Et friskt ansikt
Det er ikke nødvendig å bruke eksfolierende produkter hver dag (om ikke huden din virkelig setter pris på det), så finn ut hva huden din liker og finn den riktige balansen for deg. Du kan simpelthen gjøre huden din ren med en myk klut dyppet i varmt vann. Dette vil spesielt virke bra med en mild balm-rens som Ultrabland, som enkelt løser opp skitt, sminke og olje uten eksfoliering.

Alternativt vil naturlig «sandete» eksfolierende ingredienser gi en mild, men effektiv skrubb til både ansikt og kropp. Herbalism inneholder riskli og kvernede mandler, Dark Angels er laget med kull og svart sukker og Let The Good Times Roll er full av polentagryn og popcorn. Disse ferske rensene gir en mild peeling og er ikke for røffe for huden, så de kan gjerne brukes ofte.

Om du er bekymret for om huden din er for sensitiv til å bruke skrubb, så inneholder våre ferske ansiktsmasker naturlige fruktenzymer som bryter ned døde hudceller mens du setter deg bakover og slapper av. Ayesha inneholder det protein-oppløsende enzymet actinidain, som finnes i frukten kiwi, og det fjerner død, flakende hud, fett og skitt. Love Lettuce inneholder kvernede mandelskall, mens Oatifix er laget av en eksfolierende base av havremel og kvernede mandler.

Ocean Salt er en annen oppfriskende rens, pakket full av lime, grapefrukt og havsalt. Dette er en røffere variant som med fordel kan brukes litt sjeldnere, kanskje 1-2 ganger per uke. Bruk den i dusjen på ansikt og kropp for fantastisk myk, glatt og velduftende hud.

«Sandete eksfoliering vil definitivt ha en mer stimulerende og aktiv effekt på huden, mens fruktenzymer gir en mildere effekt», forklarer Sophie. «Begge typer vil gi bra resultat, alt avhenger av hva som dekker huden din sitt behov til enhver tid».

Skrubb over det hele
Å eksfoliere huden på kroppen din kan gi tørre områder som albuer og knær litt ekstra kjærlighet, og gjøre huden din klar for å motta fuktighet.

Rub Rub Rub bar i fast form

Sophie sier: «Å eksfoliere kroppen din vil gjøre huden din mykere og glattere. Huden vil også se friskere ut og få et mer jevnt utseende. Det vil også forebygge at du får inngrodde hår og det øker blodsirkulasjonen som fører til en sunn glød».

Sugar Scrub er en bar i fast form laget av sukker, revet ingefær og fersk fennikel. Den er perfekt å bruke på rumpe og lår siden den i tillegg til å eksfoliere stimulerer sirkulasjonen og oppmuntrer til lymfedrenasje som vil redusere «appelsinhud».

For en mer intensiv behandling, massér Rub Rub Rub dusjskrubb på tørr hud før du går inn i dusjen. Den skummer opp som en dusjgele og etterlater deg glatt og myk over det hele, og det finnes en versjon i fast form også om du foretrekker det!

Om du foretrekker å skrubbe og smøre inn kroppen med ett og samme produkt, gni vårt Buffy bodybutter på våt hud og du vil være eksfoliert og hydrert i ett eneste sveip!


Dette er bare et utvalg av eksfolierende produkter i vårt sortiment. Om du føler deg usikker på hva som kan passe for din hud, spør oss gjerne! Våre dyktige medarbeidere i butikk vil mer enn gjerne hjelpe deg å finne riktige løsninger, eller du kan spørre oss ved å sende en epost til elin@lushnorge.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar