onsdag 8. juni 2016

Naturlige ingredienser til tannpussen

Utnytt kraften fra naturen når du pusser tennene, med fordelaktige ingredienser hentet fra steder rundt om på kloden. Du står kanskje foran baderomsspeilet som ellers, men din daglige rutine med munnhygiene vil fra nå av føles som om en svane dykker gjennom en frisk, duftende foss av eteriske oljer og effektive ingredienser*

*NB: å hoppe gjennom virkelige fosser om morgenen er ikke anbefalt.


Arrowroot (pilerot) pulver
Dette fine, stivelsesrike pulveret blir fremstilt av massen fra Maranta arundinaceae-planten. Når Tooth Fairy jordbær-tannpulver oppløses i munnen, gir pileroten en myk følelse på tungen og lager en tekstur som er herlig enkel å bruke og å like. Pileroten er også kjent for sin anti-inflammatoriske egenskap som beroliger tannkjøttet og munnen.


Electric Daisies (en type tusenfryd)
Electric daisies (Spilanthes oleracea), også kjent som Buzz Buttons, gjør at munnen din føles elektrisk! Når miksturen fra tusenfrydene i Oral Pleasure tanntabletter «tingler» på tungen din vil spyttproduksjonen din øke. Spyttet er munnens naturlige renseverktøy, så dette er særlig nyttig for å stimulere munnhygienen. I tillegg er electric daisies blitt brukt gjennom historien for sin anestetiske kvalitet, så de hjelper med å holde tannkjøttet og munnen beroliget gjennom tannpussen.


Peppermynteolje
En brennende mentolplante som får munnen din til å føles frisk og avkjølt! Fordi peppermynteolje har sånn en populær sammentrekkende og antibakteriell kvalitet for munn og tenner, har den blitt brukt i tannprodukter gjennom århundrer. I Miles Of Smiles tanntabletter er det trippel dose av mynte og kaolin som sammen vil rense, stimulere og friske opp hver millimeter av munnen din.


Papain pulver
Papain er et enzym som fremstilles av juicen fra den umodne frukten fra papaya-treet Carica. Det er et ikke-slipende hvitt eller lysebrunt pulver som effektivt hjelper med å fjerne flekker fra tennene når du pusser. Sammen med antibakteriell brasiliansk appelsinolje og stimulerende guaranafrø-pulver i Bling! tanntabletter tilbyr papain en tann-rensende kraft med en deilig eksotisk smak.


Den naturlige verden av munnhygiene stopper ikke her, oppdag enda flere ingredienser som er blitt brukt gjennom historien ved å følge oss hit…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar