onsdag 29. juni 2016

Derfor elsker vi roser!

Rosen er et eldgammelt symbol på kjærlighet og har vært en av de høyest verdsatte og utpreget duftende blomstene gjennom tusenvis av år. Et sniff og du kan nyte en fyldig parfyme som er sammensatt av mer enn 300 komponenter. Kompleks, men samtidig delikat - det er en duft man øyeblikkelig gjenkjenner.

Damaskrosen
Vi bruker roser i en rekke av våre bade- og hudpleieprodukter. Enten det er roseolje, rosekronblader, rosevann, rosevoks, knopper eller rose absolutt, hver og en er tilsatt for å gi våre luksuriøse herligheter en beroligende egenskap og en nydelig parfyme. Hos Lush elsker vi roser!

Roseolje
Roseoljen vi bruker kommer fra damaskrosen ved å forsiktig damp-destillere kronbladene. Dens naturlige parfyme setter sitt preg på produkter som vår dusj-smoothie Turkish Delight Roulade, og gir den en supermyk tekstur med delikat duft. Tørr, røff, irritert eller moden hud? Da vil du definitivt ønske å sjekke ut våre produkter med roseolje.

Rose absolutt
På samme måte som med roseolje blir rose absolutt også utvunnet gjennom en destillasjonsprosess. Sluttproduktet er et materiale som er blitt beskrevet som «den sanne essensen av rosen», takket være dens intense duft. Tenk på det som en tykkere versjon av roseolje, men med en duft som virkelig sparker fra seg. Du vil finne rose absolutt i en rekke av våre produkter, fra Dream Cream hånd- og kroppslotion til Rose Jam Bubbleroon, hvor den blir brukt for å berolige, gi fuktighet og parfymere huden.

Deilig rosebad

Rosekronblad og knopper
Ferske, tørket, hakket eller hele, vi pakker noen av våre mest elskede produkter med kronblader. Hvorfor? Jo, fordi rosens kronblader tilbyr beroligende og tonende kvaliteter for irritert hud. De er også milde nok for sensitive hudtyper, noe som er perfekt om du leter etter noe som både renser og beroliger hud og hår. Kronblader finner du bl.a. i vår Rosy Cheeks ferske ansiktsmaske, Dream Steam dampetablett og Soak and Float sjampobar. Og knopper? Sjekk ut vår Tisty Tosty badebombe som gir deg et nydelig og luksuriøst bad.

Rosevann
I århundrer har rosevann blitt brukt til å roe ned hud. Antikkens grekere og romere brukte å trekke rosekronblader i vann (på samme måte du lager te) og det blir fortsatt laget på samme måte i dag. Vi bruker rosevann i Eau Roma Water tonervann og i Ultrabland ansiktsrens, to av våre aller mildeste produkter, fordi det hjelper huden å holde på fuktigheten og er mildt sammentrekkende, slik at huden blir etterlatt balansert og jevn.

Rosevoks

Rosevoksen blir utvunnet fra massen som blir igjen etter at kronbladene blir trukket i naturlig alkohol og deretter filtrert mange ganger. Voksen er et produkt som har en subtil roseduft og en tykk, mykgjørende tekstur. Den gir Ultrabland en rik tekstur som både er fuktighetsgivende og beskyttende. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar