onsdag 30. juli 2014

5 måter å style håret ditt med Zest!



Ser du etter en ny stil?

Du kan følge med de siste hårtrendene og snu din dårlige hårdag rundt med Zest, vår helt nye, veganske styling gelé. Med carrageenan ekstrakt for å mykgjøre, fersk økologisk appelsinjuice for skinn og oppløftende søt vill appelsinolje. Dette selvkonserverende produktet vil gi håret ditt tekstur og et naturlig hold uten den sprø følelsen.


Når du bruker den trenger du bare å dyppe fingeren din oppi boksen for å få en liten dæsj av gelé, men husk når du bruker Zest: “Less is always more”. Gni produktet mellom hendene dine fram til det er likt fordelt og du ikke kan se det. Bruk i vått eller tørt hår, jobb deg fra bak i håret og fram for å unngå flere lag på samme sted. Vi kan tenke oss fram til tusen måter å style håret med Zest, men her har vi bestemt oss for fem favoritter vi vil fortelle dere om.



1. The James Bond





Vær like ‘smoothe’ som Daniel Craig med denne kjekke 007-looken. Påfør geléen i håret med hendene dine, dra det bakover eller lag et skarpt sideparti med en kam. Bruk mer eller mindre Zest, det kommer an på hvor godt du vil at håret skal sitte mens du lever livet som en hemmelig agent.



2. The Milk Maid Braid




En “milkmaid braid” er en av de beste måtene å temme langt hår. Denne fletten fungerer best når håret har litt tekstur, så begynn med å gni en liten mengde av Zest mellom hendene og påfør det likt i håret. Nå kan du begynne å flette. Start foran og jobb deg bakover helt ned til tuppene hvor du tar med mer og mer hår mens du kommer lengre. Etter at du har festet håret rundt kronen med fliseklemmer tar du en liten dott med Zest for en siste finish som gir ekstra hold og skinn.




3. The Faux Hawk




Nå er det flashback til 80-tallet og du vil finne punkerne som inspirerte til dette produktet! De greide å få holdet de trengte for å lage de ikoniske hanekammene med appelsinjuice på grunn av sitt høye sukkerinnhold. Vi lagde Zest med organisk appelsinjuice for å gi håret ditt det løftet og holdet det trenger for en “keep on rocking”. For å style det trenger du bare å løfte håret fra røttene og ut til tuppene mens du former hanekammen din!



4. The Chic Pony




Tem hår som ikke vil stå stille og glatt ut looken med en klassisk hestehale som du kan bruke hele dagen, fra en morgentrim på treningsstudioet til en natt på byen. Etter at du har sørget for å få med alt håret i en hestehale med en hårbørste, kan du gni en liten mengde av hårgele likt mellom hendene dine. Etter at du har fått håret på plass kan du lett dra håndflatene langs håret mot hodebunnen og ned hestehalen, så du får håret flatt og gir det et nydelig skinn!


5. The Go-With-The-Flow





Gi tekstur og style til kort hår! Etter at du har gnidd litt Zest mellom hendene dine kan du gni det gjennom håret i alle kanter, gjør det så bustete du vil!








Om du trenger å legge til litt tekstur, roe det ned eller lage en kul hanekam kan Zest hjelpe deg med det! Vis oss din Zest-stil ved å dele det med hashtaggen #freshnewlush

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar