torsdag 31. juli 2014

NYE SELVKONSERVERENDE PRODUKTER
Vi har alltid brukt naturlige konserveringsmidler som salt, honning og leire for å holde produktene våre friske lengre. Som et resultat av det er mer enn 70 % av vårt utvalg helt uten syntetiske konserveringsmidler, noe de fleste andre kosmetikkmerker ikke kan reklamere for. Likevel, det er fremdeles ikke bra nok. Du ønsker at vi skal gå enda lengre og fjerne enda mer parabener og syntetiske konserveringsmidler fra våre produkter, og ditt ønske er vår lov!


Helt til nå har mesteparten av våre selvkonserverende produkter vært i fast form, siden bakteriene krever vann/væske for å vokse og mangedobles. For å holde kremer og flytende produkter friske bruker vi minimale mengder av syntetiske konserveringsmidler, som oftest methylparaben, propylparaben, phenoxyethanol og benzyl alcohol, som gir ikke-faste produkter mye lengre holdbarhetsdato.

Daniel Campbell, Lush’s Cosmetic Scientist, comments:
“In the coming months, we hope to add more selfpreserving
products to our range, giving you more
choice than ever. Our long term goal is to eliminate
preservatives altogether, whilst still making sure that the

customer can get the product they love.”


Selv om vi er helt sikre på at disse syntetiske konserveringsmidlene er helt trygge å bruke, vet vi at noen av våre kunder ønsker å unngå dem. Vi har derfor kommet fram til en innovativ måte å forandre våre formler på, noe som betyr at vi kan fjerne disse kunstige konserveringsmidlene fra noen av produktene som du kjenner og elsker. Som et resultat av det, kan vi nå tilby deg flere produkter som er helt fri for konserveringsmidler – uten betydelig endring av utseende, konsistens, pris eller holdbarhet.


OCEAN SALTVår elskede skrubb til kropp og ansikt er blitt tykkere i konsistensen og er nå selvkonserverende. Den har samme holdbarhet som originalversjonen, dvs. 14 måneder. Vi har fylt krukken med mykgjørende mangosmør, mineralrikt havsalt, perfekt for å skrubbe vekk død hud, og fuktighetsgivende avokado- og kokosolje. Masse lime og sitron etterlater huden frisk og ren.

MASK OF MAGNAMINTY


I denne nye selvkonserverende formel har vi tilsatt mer honning enn i originalversjonen, så den er mykere i konsistensen, men har samme fantastiske egenskaper på huden. Produktet har samme holdbarhet som den tidligere versjonen, dvs. 4 måneder. En allsidig ansiktsmaske med en blanding av milde, men effektive ingredienser, for å rengjøre, berolige og rense huden.


DREAM CREAM

Virker som et mirakel, endrer livet ditt. Nå helt uten konservering!
Beroligende ingredienser som havremelk, rosevann og kamille roer ned varm og kløende hud. Det er derfor det er en av våre bestselgere. Mange av våre kunder har til og med sagt at den hjelper mot eksem. Vi bløtlegger havre i vann for å få havremelk. Havre har lenge vært brukt til behandling av eksem og til å roe ned huden siden de inneholder antihistaminer, og vi har lagt til ekstra næring i form av rosevann, kakaosmør og økologisk olivenolje.

GODE GJERNINGER

Hånd- og kroppskremen Gode Gjerninger har en vakker duft av ylang ylang-olje fra Ghana, geraniumolje fra Kenya og rosetreolje fra det peruianske Amazonas. Om du har testet originalversjonen av Gode gjerninger så merker du at denne har litt mer kremete konsistens enn den tidligere. Den inneholder mer fuktighetsgivende og mykgjørende fair trade olivenolje, økologisk jojobaolje og fair trade økologisk kakaosmør fra Colombia.
Gode gjerninger lindrer irritert hud med svalende aloe vera.

                                                     

Visste du at inntekten av denne går til å støtte organisasjoner i Norge som arbeider for dyre- og miljøvern? Les mer om det her: 

http://www.lushnorge.no.24nb2.srv.ip.no/web/side/14


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar