fredag 1. august 2014

Hvordan velger du riktig ansiktskremHer i LUSH tror vi ikke på oversimplifiserte hudtyper eller kategorier.
Kundene våre er mennesker, ikke hudtyper, og ingen passer perfekt inn båsen med enten tørr, fet eller kombinasjonshud! Vi tar heller i betraktning hva kunden ønsker for sin egen hud, hvordan huden føles for øyeblikket og hva slags livsstil kunden har så vi kan finne fram til hudpleieprodukter som passer.Når du skal velge en ansiktskrem, spør deg selv: Hvordan føles huden min nå? Hvordan vil jeg at den skal føles? Hvordan ser den beste versjonen av huden min ut? Slike spørsmål gir en ide om hvordan huden har det og hva slags ingredienser vi bør fokusere på for å nå målene du har for huden din!


Hvis du ser etter en beroligende, behagelig effekt med ingredienser som lavendelolje, roseolje, sjøgress og mandelolje, som er snille med sint og irritert hud, bør du ta en titt på Cosmetic Lad og Celestial. De er fulle av ferske ingredienser som er behagelig for huden. 


Hvis du vil føle at huden har fått nok fukt, på en lett og luftig måte bør du se etter oljer som er lette for huden å absorbere, som for eksempel jojoba og druefrø. Vanishing Cream er et nydelig eksempel, som både har lette oljer for enkelt å fukte og mykgjøre huden. Med ingredienser som frisk sitron-, appelsin- og papayajuice hjelper den ekstra oljer å oppløse seg for å få et klart, matt utseende. Enzymion er full av fersk sitron- og papayajuice, så å bruke denne vil holde huden matt gjennom dagen. Gorgeous ansiktskrem inneholder en frisk, boblende blanding av appelsin- og ananasjuice som gjør huden klar og glødende. Den er også laget med kaldpresset organisk hvetekliolje og kaldpresset avokadoolje, noe som nærer huden for å holde den ganske enkelt gorgeous!

For å få hud som ser myk og fornøyd ut bør du se etter rike oljer og grønnsakssmør; som nattlysolje, kakaosmør og sheasmør. Sjekk ut Skin’s Shangri La, Skin Drink og Full of Grace serum. I tillegg til å gjøre huden myk og fuktet er alle produktene laget med ferske ingredienser som er tett nærende og holder huden glødene og frisk! 


Hvis du ser etter balanse for huden din er lavendel og jojobaoljer gode for å hjelpe til å jevne ut hudens naturlige oljeproduksjon. Vi anbefaler Imperialis og Vanishing Cream for å hjelpe huden å bli stabil. I tillegg til å virke balanserende er Imperialis laget med tigerliljer for å holde huden fast, mens Vanishing Cream sin honning og rosevann kommer med en beroligende og avslappende effekt.
Når vi anbefaler fuktighetskremer liker vi å vise kundene våre flere alternativer og fokusere på de forskjellige effektene de har, og har i bakhodet at alles hud er unik. Vi sikter etter å lage produkter du liker å bruke, samtidig som de hjelper huden til å se og føle seg på sitt beste. Uansett i hvilken retning du går bruker fuktighetskremene våre enkle, effektive ingredienser som gir naturlig strålende resultater.


Er du klar for å finne din perfekte fuktighetskrem? Se på alle kremene på nettsiden vår (lushnorge.no) eller kom innom en av våre butikker og spør oss personlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar