søndag 17. august 2014

Topp 5 myter om ansiktspleie


Det er mange myter og misoppfatninger der ute når det kommer til hudpleie, og noen ganger er det vanskelig å skille fakta fra fiksjon.


1. Menn bør bare bruke produkter laget for menn.

Nei! Joda, vi har noen spesifikke behov, sånn som barberkremer til ansiktet, men generelt så er hud hud. Hør på din egen hud, ikke på hva som står på produktet. Så se etter produkter som gjør hva du vil og trenger, og ikke bare de det står “for menn” på.


2. “Huden min er så oljete så jeg burde ikke bruke fuktighetskrem”.


Gjør det du syns føles riktig, men det er definitivt en myte at fuktighetskrem er dårlig for oljete hud. Alle, uansett hvor mye olje huden din produserer naturlig, kan tjene på å bruke en fuktighetskrem. Huden vår vet hvordan den skal beskytte seg selv og har en tendens til å produsere ekstra olje hvis den er for rein. Så det å bruke en lett fuktighetskrem på oljete hud vil ikke bare beskytte den og holde den myk, det regulerer også den overflødige oljen som blir produsert. De letteste fuktighetskremene vi har som, Vanishing Cream og Enzymion, ble ekspert-formulert med tonende, balanserende ingredienser som lett tilfører fukt uten å angripe huden med tunge oljer.

3. Hvis jeg er over 30 år bør jeg bruke “anti-agning” produkter.

Når vi passerer 30 får vi ikke alle en spesiell hudtype på magisk vis, så det er viktig å fortsette å høre på huden og velge de produktene som ser og føles riktig for huden din. Når det er sagt; fuktgivende ingredienser som sheasmør og honning hjelper moden hud å holde seg myk og sunn. Se etter ekstra nærende produkter som Ayesha, Full of Grace-serumet og Skin’s Shangri-La fuktighetskrem for å holde moden hud på sitt beste!4. Toner vil gjøre huden min tørr.
Dessverre er dette ofte sant. Tonere har en tendens til å være laget av sterke ingredienser og alkohol, men her på LUSH er ikke dette riktig! Tonerne våre er fri for alkohol, og i stedet bruker vi blandinger av blomster og frukt for å tilføre fukt og friske opp huden, og gjør den klar for fuktighetskrem.


5. Jeg bør bare rense huden en gang i uka.

Hvor ofte du renser huden er helt opp til deg selv! Å rense bort døde hudceller holder alles hud glødende og frisk, men vi er alle forskjellig. Hvis du ikke er sikker på hva huden din vil bør du starte å rense en gang i uka og se det an etter det. Du kan også prøve å bruke produkter med en annen tekstur enn du er vant til; hvis du ser etter en lett skrubb vil myke renser som Angels on Bare Skin eller Herbalism være ideelle. For deg som liker en grovere skrubb vil Ocean Salt ansikts- og kroppsskrubb være riktig eller Love Lettuce ansiktsmaske for å få huden din i form med en gang!


Flere spørsmål? Bare ring eller kom innom en av våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar