onsdag 6. august 2014

Visste du dette? 5 fakta om å rense huden med leire.

Hva gjør renseneproduktene til Lush så unike? De er ferske, håndlaget og fulle av nærende, dypt rensene ingredienser som mineraler og leire.
Såpe er fantastisk til å rengjøre kroppen, men kan bli for hardt på den følsome huden i ansiktet ditt. Når såpe blir brukt for ofte kan det fjerne det naturlige laget med oljer du har i huden og skape ubalanse. Så hvis du dropper såpen hvordan kan du ellers effektivt vaske ansiktet? Med rhassoul leire, kaolin og calamin! Alle tre ingrediensene er naturlig absorberende og forlater huden din glatt, myk og ren. Her er fem ting du kanskje ikke visste om de dypt rensende pulverene i de ferske rensene og ferske ansiktmaskene våre!1. Mer leire = mindre konservering! 


De ferske rensene våre er ferske, solgt per vekt og inneholder ingen konservering eller surfuktanter. De fleste ferdipakkete renser inneholder allerede litt vann så de er avhengig av konservering for å overleve i butikkhyllene. Vi vil heller overlate det siste skrittet til deg! Når vi lager rensene av pulveriserte leirer betyr det at vi slipper å bruke vann i rensene før du skal bruke dem. På denne måten er det egentlig du som “lager” rensen fersk ved vasken! 


Vi bruker kaolin leire i Herbalism rensen vår for å rense og gjøre huden mykere.


2. Rhassoul er en eldgammel skjønnhets behandling


På arabisk betyr rhassoul ‘materie som vasker’. Kvinner fra Morokko har blandet rhassoul leire med vann for å rense huden og håret siden det syvende århundre. I dag er det ofte brukt i Tyrkiske bad og spa som en maske for hele kroppen på grunn av dens evne til å trekke ut urenheter fra huden. Vi bruker rhassoul i Dark Angels rensen vår og den ferske ansiktsmasken Cupcake for å dypt rense huden.


3. Calamine er en naturlig anti-kløe 


Det er ingen tilfeldighet at vi rekker etter calamine lotion når vi har blitt solbrent eller fått ett insektbitt. Calamine hjelper med å redusere kløe og rødhet på irritert hud, dette er grunnen til at vi har det i Aqua Marina og Fresh Farmacy rensene våre. Calamine er også fantastisk for å rense huden og fjerne urenheter.
4. Kommer fra Morocco 


Den beste rhassoul leiren i verden må reise langt for å komme til oss! Vi henter vår fra Atlas fjellene i Morocco. Rhassoul gruvene ligger i Moulouya Valley, ca 200km unna byen Fes. Leiren er hentet for hånd, vasket i vann for å eliminere urenheter og til slutt lagt ut i solen for å tørke. Resultatet av dette blir et veldig fint pulver som er full av mineraler.

5. Du kan få i både pose og sekk!


Kaolin leire er ikke bare for å vaske ansiktet med! Det er også en effektiv måte å rense tennene med. Toothy Tabsene våre er laget med en blanding av bakepulver og oljer og kaolin leire for å naturlig rense og lysne tennene ved å fjerne ekstra plakk.

Fortell dine venner! 

www.lushnorge.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar