fredag 1. august 2014

LUSH-inspirerte oppskrifter

Vi ønsker å dele med dere noen leskende og avkjølende oppskrifter, perfekt for sommeren:

D'Fluff iskrem
Vi har mange nye produkter, og en av disse er fantastiske mykgjørende D’Fluff jordbær barbersåpe. Den er laget av friske jordbær, lønnesirup og eggehviter for å gi den spesielle mykheten. Vi ble så inspirerte av denne “marshmallows”-liknende såpen, at vi ikke kunne motstå å lage en godbit ut av den. 


For å sette i gang fikk vi hjelp fra Faeryll og Melissa - to LUSH-ansatte som i tillegg er skaperne av ‘Nice pops’. Denne dynamiske duoen lager for hånd nydelig iskrem bare ved å bruke de friskeste sesongingredienser og leverer de rundt i hele byen. De tre siste somrene har de skapt smaker som rabarbra + jordbær og rabarbra, ingefær + honning med krem, og med jordbærsesongen her, så hjelper de oss å lage vår egen D’Fluff-inspirerte is. De er superenkle å lage, de lages på 1-2-3!

Antall: 10-12 is
Tid: ca. 10 min
Frysetid: 5-7 timer


Dette trenger du:

- Is-former (har du ikke dette kan du bruke noe annet, slik som små glass krukker,      isbit-former eller kopper)
- Slikkepott eller skje
- En blender eller foodprosessor
- Noe å bruke som is-pinner
- Fryser (med nok plass å avse for noen timer)
- 4 kopper jordbær
- 1 kopp kokosnøttmelk
- 1/2 kopp lønnesirup
- 1/2 ts vaniljeekstrakt 


Steg 1:

Vask og kutt jordbærene i to, putt de i blenderen eller foodprosessoren til du får en puré

Steg 2:

Hell jordbærpuréen i en bolle og tilsett lønnesirupen, kokosnøttmelken og vaniljen. 
Bland godt med skjeen eller slikkepotten.


Steg 3:
Smak, og gjør justeringer så den blir perfekt for deg!
Viktig! blandingen vil kanskje smake supersøtt, men Melissa fortalte oss, “Ikke vær bekymret for det. Når de er frosne vil ikke isen smake like søtt, bare godt.”
“Don’t worry about that. Once they’re frozen, your popsicles won’t taste quite as sweet. Only delicious.”


Steg 4:

Fyll opp formene og sett de i fryseren. Vent 5-7 timer for en ferdig is. Hvis du skal ha ispinner i, ta isen ut etter 1 time og sett i pinnene. Dette vil hjelpe pinnene å stå rett ettersom blandingen ikke er helt frossen enda. 

Steg 5. Nyt!Dette er en enkel måte å lage sunne og gode sommergodbiter på som vil hjelpe deg og kjøle ned varme dager.


Mangnificent Mango Lemonade

Sommeren er godt i gang og det er tid for å lage det vakreste sollyset! Uansett om det betyr å delta i en intens badmington-konkurranse, eller bare å slappe av på terrassen, så er det ingenting som er så deilig som en kald drink på en varm sommerdag.

Heldigvis, så har vi latt oss inspirere av vår nye Mangnificent såpe og laget en herlig mango lemonade! Mangnificent-såpen inneholder en tropisk blanding av fersk mangopuré og sitroner fra Sicilia, dette for å gi deg energi, at du skal føle deg våken og la huden føles ren og strålende.


Mens ingrediensene er bra for huden, er de også gode i en sommerlig drikk. Søtheten i mangoene utgjør den perfekte motpart til den sure friskheten til sitronene. Denne oppskriften er til 4, men doble den gjerne (eller tredoble) og server mange.

Du trenger:

3 kopper vann
0,8 dl sukker + to spiseskjeer til glasskanten
2 mangoer
1 kopp sitronsaft (ca. 4 sitroner)

Steg 1:

Bland sukkeret og vannet i en liten kjele på medium varme til sukkeret er oppløst. Ta kjelen bort fra kokeplaten og sett til side. 


Steg 2:

Skjær mangoen i terninger, ved å fjerne frukten fra skallet. Synes du det er vanskelig å skjære mangoen, her er en video som viser hvordan:


Steg 3:

Press sitronene, pass på å ta ut alle stenene. 4 sitroner vil gi omtrentlig 1 kopp juice, men dette kan variere.

Steg 4:

Bland sammen mangofrukten, vann- og sukkerblandingen og sitronjuicen i en blender eller foodprosessor og kjør den til blandingen er jevn. 


Steg 5:

La blandingen stå i kjøleskapet til den skal serveres. Rør raskt igjennom og server med iskuber og med en sukkerdekket kant på glasset.

Og der har du den! En fantastisk fruktdrink å holde deg avkjølt med, selv på de varmeste sommerdagene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar