fredag 15. august 2014

Massajebarens anatomi


Hva skiller en LUSH massajebar fra de andre?

Vel, vi oppfant dem! Men det er ikke alt; alt fra hvordan de er laget (av hånd og med kjærlighet), til ingrediensene som blir brukt (fersk, Fair Trade og ofte økologisk), gjør barene våre til en unik Lush-oppfinnelse. La oss ta en titt på “Therapy”, vår 100 % sertifiserte økologiske massajebar.


Hva gjør at vi elsker den så mye?


Oppfinnelse og innovasjon


Vi bruker begreper som “oppfinnelse” og “innovasjon” ganske mye, men hva ligger i uttrykkene? Når det kommer til massajebarene, var det LUSH sin Co-grunnlegger Mark Constantine som kom på ideen, mens han var ute og syklet til en sjokoladebutikk. Han ble betatt av tanken på hvor herlig det ville være å ha sjokolade eller kakaosmør-plater til massasje, og som bare ville smelte på huden. Ja, det er fantastisk! Når det gjelder “innovasjon” betyr det å ta et allerede eksisterende produkt og forbedre det. Nylig begynte vi en ny prosess for å få barene til å smelte fortere i kontakt med huden, så de skal føles lettere og gjøre huden myk. Disse forandringene har vi tatt med i vår “Therapy” bar. Vi gjør alt for å komme med nye oppfinnelser og innovasjoner her hos LUSH!
Naken


Mange av produktene våre kommer uten emballasje, eller som vi liker og kalle dem - nakne! Å gjøre om tradisjonelle flytende produkter til solide betyr at vi kan fjerne konserveringsmidler og innpakning. Dette betyr at de er vennlige mot huden og mot miljøet! Vi liker å gjøre produktene våre nakne så ofte vi kan, dette er hvorfor vi har solide sjampo- og boblebarer, solide body butter, og til og med solide balsamer. Våre nakne massasjebarer gir den perfekte unnskyldning til å skjemme bort huden vår, og partneren, i en beroligende dus.
DyrevennligVi selger produkter som ikke blir testet på dyr og som er vegetariske, og noen ganger, som med Therapy, vegan også! Med vår strenge nulltoleranse for dyretesting er vi sikre på at verken våre produkter eller ingredienser er testet på dyr. Så, hvordan tester vi produktene våre? På mennesker så klart! Grupper med frivillige må gå igjennom massasjer med barene våre. Alle disse produktene som varmer opp og smelter inn i huden, essensielle oljer som fyller luften med aromaer. Det er en tøff jobb, men noen må gjøre det!
Høy kvalitet, Fair Trade & økologiske Ingredienser
Vi går langt for å kjøpe våre essensielle oljer og rå materialer på etisk måte. For Therapy massasjebar bruker vi kakaosmør fra PEACE Community i Columbia. Det er både økologisk og Fair Trade. Vi passer på at bøndene får en rettferdig pris for kakaoen og slik hjelpe samfunnet til å opprettholde seg selv, samtidig som det øker bevisstheten rundt menneskerettigheter og urettferdighet i Colombia. Den økologiske lavendel- og neroli-oljen i Therapy er av høyeste kvalitet. Vi har kreative kjøpere ute i felten som skaper forhold til leverandørene ansikt til ansikt, for å sikre kvaliteten og de etiske kjøpsforholdene.


Fersk og håndlaget luksus


Vi lager vår Therapy massasjebar fersk og for hånd i massasjebar-rommet i vårt kosmetikk kjøkken. Først smelter vi ned økologisk shea- og kakaosmør, så legger vi til tre essensielle oljer: neroli, appelsin og lavendel. Vi heller så den flytende massen fra mugger opp i formene. Vi setter så formene på bakehyller, før vi setter de inn i fryseren hvor de blir solide. Med en gang de er det, sender vi dem til din lokale butikk.

Therapy massasjebar er bare en av våre vakre, nakne produkter vi finner opp. Du kan med god samvittighet gni inn en i huden etter en lang dag, vel vitende om at den ikke er testet på dyr, at den er laget av de beste, økologiske ingredienser og at den er laget for hånd med kjærlighet. 


Nyt!

Ser mer på lushnorge.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar