onsdag 13. august 2014

African Paradise: Håndplukkede ingredienser fylt med goder

Hvis du har prøvd våre nyeste Body Conditioner African Paradise, vet du allerede hvor myk den gjør huden din! Men hva du kanskje ikke vet er at i hver svarte krukke så blander vi flere forskellige ingredienser fra SLushfondet. LUSH støtter prosjekter i Ghana og Kenya, hvor du ved å kjøpe dette produktet gir støtte til  permakultur jordbruk og menneseker rettigheter ved rettferdig handel. 


Aloe Fra Kenya
Aloe Vera er et av de eldste medisin- og skjønnhetsproduktene og har blitt brukt i flere århundrer. Vi pakker African Paradise med en masse av denne lett beroligende gel som sørger for at huden holdes kjølig og hydrert hver gang du bruker den. Det er blitt sagt at til og med Kleopatra brukte Aloe Vera som en del av sin morgenrutine!


Vi samarbeider med Laikipia Permakultur Center, en voksende kvinneforening i Kenya som produserer Aloe Vera. Dette samarbeidet gjør at vi kan tilby veiledning og støtte slik at kvinnene i samfunnet kan lykkes å gjøre jorda fruktbar med næringsrike planter, noe som bidrar til å forbedre landbruket og følgelig dietten. Vi kjøper fulle og friske Aloe blader direkte fra Laikipia Permakultur Center og får ingrediensene direkte tilsendt vår fabrikk, hvor gel blir trukket ut og lagt til afrikansk Paradise og andre LUSHious produkter.

Shea smør fra Ghana
Rik og fuktighetsgivende, er shea butter ikke fremmed for kosmetikk. Brukt i århundrer i Afrika og andre deler av verden, det er en viktig ingrediens i en rekke kremer, massasje barer og salver. Det er høy i oljesyre og lipider, og har så mye til felles med vår egen sebum at vi bruker det i afrikansk Paradise for å sikre at det er lett absorberes av huden for å holde den utrolig myk og fuktig.

Shea smør er laget av steking, jording og behandling av nøtter som har blitt høstet fra karite treet. Vi kjøper våre shea mutter Butters fra Ojoba kvinner Cooperative i Ghana, hvor alt er håndlaget. Samarbeidsprosjektet arbeider for å gi kvinnene med et sted hvor de kan generere en inntekt, bygge et sterkere økonomisk fundament, skape et bærekraftig miljø for sine familier, og til slutt gir dem til å være et redskap for forandring i lokalsamfunnet.

Moringa olje fra Ghana
Slik lager du en Body Conditioner som ville hydrat og lyse i huden, legger vi antioksidant rik Moringa olje til afrikansk Paradise. Moringa olje kommer fra frøene av Moringa oleifera treet, også kjent som "mirakel plante". Nesten alle deler av det - bladene, frukt, stengler og røtter - er alle brukt i ulike hushold og ernæringsprodukter.

Til kilden denne spesielle ingrediensen, jobber vi tett med Ghana Permakultur Network og dets direktør, Paul Yeboah. Med mål om å puste nytt liv i degenerert land, er det her at Moringa treet og andre planter er oppfostret og vokst med stor suksess. Vi kjøper den Moringa olje som er gjort her og i sin tur, går de pengene tilbake i Ghana Permakultur Institute, som arbeider for å utdanne samfunnet og bidrar til å regenerere landbruket i Ghana.Takk til Cadi Roberts og Karen Wolverton  for bildene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar