fredag 29. august 2014

Hvordan velge riktig ansiktsrens?

De ferske rensene våre er unike i kosmetikkens verden - selvkonserverende, surfaktant-fri og laget fra enkle, effektive ingredienser. Inspirasjonen til disse produktene går helt tilbake til da leire, pulver og urter ble brukt til å rense huden.

De ferske rensene våre lar huden din være sitt beste, uansett hva du foretrekker i renserutinen din. Vi fokuserer på ingredienser og de effektene de kan ha for å gi deg den beste versjonen av huden din! Du må vite hva du vil for huden din for å kunne velge den rensen som vil passe best. Det finnes ikke bare én måte å behandle huden din på, for ting som humør, sesonger, livsstil og rutine forandrer seg over tid og da kan det være at rensen din også forandrer seg!Angels on bare skin er en bestselgende rens vi har laget i mange år. Faktisk så er den basert på en oppskrift fra en husholdningsguide som ble kalt “Delight for Ladies” fra 1602! Denne himmelske blandingen av kaolin- leire, som skånsomt renser og beroligende kamille-, rose- og lavendeloljer. Disse oljene er tradisjonelt brukt for å roe ned og fukte hud når den blir tørr eller irritert, og få huden tilbake til sin naturlige balanse. Malte mandler gjør at denne rensen har en mild og fuktgivende skrubb. Denne rensen er som regel det første kundene våre tester ut da den kjærlig behandler flertallets behov.


En mykgjørende og beroligende gel kommer i form av Aqua Marina, vår havfrue-inspirerte rens. Med ingredienser som calamine (en rødhetsreduserende leire) og patchouli (en kur mot stresset hud) som kan hjelpe huden med å få tilbake energien og jevne ut huden. Sjøgress som nori, irsk mose og carrageenan inneholder proteiner, vitaminer og mineraler for å nære huden, og er ideelle for å balansere huden når du er stresset. Hvis huden din føler seg spesielt sår og stram (f.eks. av et utbrudd, at du er solbrent, dehydrering eller at du bare er rød), vil denne kremete rensen virke nedkjølende og beroligende.


Hvis du ser etter en rens som gir en glødende ‘boost’ bør du skrubbe med Dark Angels! Dyptrensende rhassoul-leire og skrubbende kull fjerner døde hudceller, noe som gjør teksturen på huden glattere. Kaldpresset avokadoolje er nærende og rik på vitamin E og antioksidanter, noe som sørger for at huden ser livlig og føles fuktig ut etter en skikkelig skrubb. Dark Angels er en favoritt blant de som elsker å eksfoliere slik at huden føles oppfrisket ut. Den er ideell for å rense hud som ikke greier å oppføre seg, kanskje på grunn av akne eller sorte ormer. Prøv den på hele kroppen i dusjen for en mykgjørende, gjørmete lek!


Noen ganger vil kanskje huden ha den detoksifiserende følelsen som etter en yogatime: I så fall må du høre på den eldgamle visdommen til Herbalism. Med salvie og rosmarin er den perfekt for hud som er slapp eller tilstoppet. Inni denne rensen finner du klorofyll; denne komponenten er det som gjør planter grønne og er en styrkende kur for problemhud. Riskli gjør overflødig oljete ansikter matte, og hele blandingen av stimulerende urter er perfekt for å dyp-rense urenheter. Herbalism er ideell for hud som produserer litt mer naturlig olje enn du kanskje skulle ønske eller for hud som går gjennom en overgang (som for eksempel stress, hormonsvingninger eller bare at sesongen forandrer seg).


Let The Good Times Roll er en favoritt blant kundene, denne lukter søtt og passer perfekt for alle som vil ha en luksus-rens uten noe mer styr. Den er laget av maismel, noe som skånsomt gir huden et lite dytt mot en mer glødende og glatt hud. Kanelpulver, et urgammelt, stimulerende krydder vil varme opp huden og bli kvitt møkk og rester. Denne rensen er ideell for de som ser etter sin egen “Gullhår og de tre bjørnene” rens - ikke for skrubbete eller oppfriskende, ikke for fuktgivende, men akkurat passe!

La denne informasjonsguiden om urter og praktisk informasjon vise deg veien til hvordan du velger rens og ikke vær redd for å prøve mer enn en for dine forskjellige behov. Kosmetikken vår er “more of an art than science”, sier Helen Ambrosen, LUSH med-gründer og produktutvikler. På LUSH er du helt klart kunstneren for din egen hudpleies fremtid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar