mandag 14. juli 2014

Tips for super sommerhud og hår

Sommer! Tiden vi drømmer om mest! (Når vi ikke drømmer om høst, vinter og vår så klart.)

Vi elsker det når solen skinner og varmergradene stiger. Hyttetur, kjøretur og reise til utlandet! God mat og festivaler gjør at vi ha det gøy hele tiden!
Men det er ikke spesielt gøy om vi lar solen ødelegge huden og håret!

TOPP TIPS FOR Å HOLDE SEG VAKKER I HELE SOMMER:

The Frizz Factor


Ta kontroll over håret ditt med sjampo som gir tyngde og glans uten å ta vekk volumet! Cynthia Sylvia Stout og Curly Wurly er våre førstevalg. Hvis håret ditt trenger enda mer omsorg kan du slappe av med litt Jasmine and Henna Fluff Ease som er stappfull av fuktighetsgivende oljer - denne er perfekt for deg som trenger en hårkur som ikke er for fet!

Slå ut håret!
Tid for å ta et bad! Hopp i fjorden, havet eller bassenget for å kjøle deg ned!
Klor har en uttørkende effekt på hud og hår, men ikke fortvil! Sjampoen I Love Juicy har masse enzymer i seg som renser vekk all kloren! Så lukter du i stedet herlig av ananas, mango og kiwi!

SandpapirlepperHuden på leppene er veldig sensitiv. Den er faktisk noe av den mest sensitive hud du har på kroppen din. Sol og varme er ikke bra for leppene i det hele tatt. Mint Julips føles avkjølende på leppene og skrubber bort flisete og trett hud. Etterpå kan du bruke Honey Trap med beroligende bivoks og sheasmør. KISSY WISSY!

Zits HappenProduksjonen av oljer i huden øker om sommeren. Sloss mot kviser og akne med Grease Lightning. Mektig tea tre og aloe vera renser porene - aldri mer sorte ormer! En fersk ansiktsmaske eller Mask of Magnaminty kan du bruke en eller to ganger i uken for å skrubbe vekk død hud og rense huden. Så er du klar for enda en sommerkveld!

Lighten UpOm sommeren reagerer huden vår på varmen og begynner å produsere mer olje. Da kan du med fordel bruke en lettere krem enn det du kanskje gjør til vanlig, for eksempel Enzymion eller Vanishing Cream. Laget med fersk fruktjuice og lettere oljer, kremene hjelper med å balansere huden. Suksess!

Sweat HappensNår du er ute i solen og blir varm svetter du (duh!). Dette er en naturlig måte å avkjøle oss på. Men når du svetter mye bør du også vaske deg mye da bakterier elsker svette (eklingene). Husk på å ikke vaske deg for mye heller, for da blir huden tørr og du svetter mer og alt blir bare verre. Prøv å ta korte, kjølige dusjer i stedet. Happy Hippy gjør huden din fresh med en gang! Du kan også ta en rimelig reise til Middelhavet med Olive Branch, den har masse oliven og mandarinolje i seg. Både oppfriskende og fuktighetsgivende på en gang!

MEN HER KOMMER VÅRT ALLER BESTE TIPS!

Drikk masse vann. Ta på solkrem hver dag og dekk deg med t-skjorte og en hatt på den varmeste delen av dagen. Slapp av, lytt til din indre stemme og ikke glem å passe på huden din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar