fredag 9. januar 2015

Få gløden tilbake etter julefeiringen!

Det er tidlig januar, og om det er noe vi vet helt sikkert, så er det at vi har kost oss skikkelig gjennom julen, og det har gjort at huden vår føles (og ser) litt gusten ut. Det er tid for en skikkelig rengjøring! Følg disse enkle stegene for å få huden til å skinne på nytt. 

Ta et avbrekk fra sminken
Noen ganger er det beste for huden din ikke å ta på noe som helst. Dersom du vanligvis bruker make-up, gi huden din en pause fra din regelmessige rutine – selv et par dager uten vil hjelpe huden din til å finne tilbake til normalen. Når du så går tilbake til å bruke make-up igjen, vær sikker på at du fjerner alt før du går til sengs hver kveld. Sjekk ut vår Ultra Bland og 9 to 5 – våre favoritter for å fjerne sminke. Begge er meget effektive sminkefjernere, men samtidig milde mot huden og fuktighetsgivende.


Vann
Dette kommer trolig ikke som en overraskelse, men det å tilføre nok væske til kroppen bidrar til at huden din (og kroppen) fungerer normalt. 1- 1 ½ liter pr. dag er en god start. Andre drikker som kaffe eller juice teller også med, men disse bør ikke utgjøre størstedelen av ditt daglige inntak. Å holde kroppen skikkelig hydrert gir huden din en nydelig glød, og du vil føle deg mer energisk også!

En god skrubb
Dersom huden din føles litt kjedelig og matt, gi den en ny boost med en full kroppsskrubb. Hopp inn i dusjen med en skrubb som Buffy, vår mestselgende bodybutter. Denne faste biten er laget av en mykgjørende base av kakao- og sheasmør, og den er full av naturlig eksfoliering, som malte mandler og adukibønner. Til ansiktshuden anbefaler vi Ocean Salt for de som tåler at det river litt, den renser godt i dybden. For dere med hud som er litt sartere kan Angels On Bare Skin være et bedre alternativ, med beroligende lavendel og rose, samt malte mandler som eksfoliering. Å behandle huden din med en seriøs skrubb gjør at huden din ser frisk ut og føles fornyet. 


Gi den litt ro
Etter en sesong med sene kvelder og tettpakket program, trenger huden din kanskje bare litt tid til å komme til krefter. Ta en pause fra galskapen og nyt noen avslappende kvelder (kanskje med føttene høyt opp og en fersk ansiktsmaske på!) og du vil få gløden tilbake på 1-2-3. 


Har du andre tips å komme med for glødende og frisk hud? Del det med oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar