mandag 12. januar 2015

Pakk enkelt for treningsstudioet

Et nytt år betyr nye forsetter… og hvilken er mest populær? Jo, begynne å trene i treningsstudio!


Første steget til suksess er å være sikker på at du har alt du trenger til hver treningsdag, slik at du aldri mangler det mest viktigste. Gjør alt klart kvelden før og du sparer tid om morgenen. 


Toalettsaker
En liten bag med alt du trenger til en dusj etterpå er nødvendig. Sjampo og balsam i fast form, dusjsåpe, ansiktskrem, body lotion, deodorant, bandasjer og hårstylingprodukter, alt kan holdes konstant i bagen så du slipper å mangle noe. Lush har mange praktiske produkter som sparer deg mye plass, søl og som varer veldig lenge, ypperlig til bruk i treningsbagen!

Treningstøy og sko
Plukk ut klær og sko kvelden før og legg dem i bagen. På den måten slipper du å bruke tid om morgenen på å tenke ut hva du skal ha på deg på trening, det er bare å stå opp og gå! 

Vannflaske
Fyll opp en gjenbrukbar vannflaske før du starter treningen, på den måten slipper du å ta mange turer bort til vannfontenen/springen under treningstimen og du holder kroppen hydrert underveis – og etterpå.

Flip-flops
Dersom du pleier å dusje på treningsstudioet vil et par slippers gjøre det lett for deg å gå til og fra dusjen uten å gå barføtt. Du kan til og med bruke dem i dusjen.

To håndklær
Å ta med seg et håndkle til dusjen er en selvfølge, men det er også lurt å ta med et mindre håndkle til å tørke bort svette fra treningsapparatene (eller pannen din) mens du trener.

Snacks
Etter en god og hard treningsøkt trenger du påfyll av energi. Vi anbefaler at du tar med en liten pose med nøtteblanding, en energibar (uten palmeolje!) eller en banan, mye energi i små mengder og enkelt å ta med.

Selskap
Det er alltid enklere å dra på trening om man har noen sammen med seg, enten en venn/venninne eller kjæresten. Lurt om dere begge har samme forsett og kan bakke hverandre opp når det trengs. For, som så altfor mange erfarer underveis, det er ikke alltid enkelt å presse seg selv til å trene om man ikke har lyst! To-sammen er mye enklere.

Hvilket annet treningsutstyr drar du aldri uten? Hva ligger bestandig i din treningsbag? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar