fredag 30. januar 2015

Nytt! Produkter til Valentine's Day

Kom i rette stemning for loooove med nye limited edition godbiter fra LUSH!

Lørdag 14. februar er selve kjærlighetens dag, og skikken er å gi den man er glad i et hyggelig kort eller en liten gave som symbol på at man setter pris på hverandre. Gaven trenger ikke være stor og overdådig, her er det tanken som teller. 


I dag lanserer Lushnorge nye godbiter i alle våre butikker, spesielt laget for Valentine's Day. Her finner du både dusjsåpe, leppepleie, såpe, lekre gaveesker og masse godt til badekaret - alt hva ditt hjertes utkårede begjærer! Gå inn på nettsiden vår for å se hele kolleksjonen eller besøk din nærmeste butikk for å lukte på herlighetene.


Hos Lush er vi veldig glade i alt som er håndlaget, det er miljøvennlig, billig og personlig. Alle setter pris på å få noe som er selvlaget og som det er lagt tid, omtanke og kjærlighet i for å lage. Så hvorfor ikke lage ditt eget valentins-kort i år? Det er ikke vanskelig, det krever bare litt fantasi og kreativitet.
For å hjelpe dere litt på vei, har vi funnet noen tips og ideer til hvordan man på egen hånd kan lage de lekreste kort, og for å være ærlig, så synes vi at disse er mye finere enn de du får kjøpt ferdig!

Brettet hjerte

Enkelheten i dette brettede hjertet er et genistrek og det vil fungere perfekt med et litt tykt, fargerikt papir.

Foto er hentet fra www.marthastewart.com
Broderte kort

Vær kreativ med nål og tråd og lag et av disse skjønne broderte kortene!

Foto er hentet fra www.alligatortoe.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar