fredag 16. januar 2015

Hva er fordelen med fersk lime?

Den grønne, runde og sure frukten kan brukes til annet enn smakstilsetning av drinker og mat, hvor den ikke får utnyttet sine fordeler til det fulle. Vi bruker fersk lime for å gi våre dusj-, hår- og hudpleieprodukter en oppløftende duft, i tillegg til at den virker foryngende.Lime virker strammende og gir skinn til håret ved at surheten legger hårfolliklene flate, noe som resulterer i at de reflekterer mer lys.  Lime skrubber også bort døde hudceller, og har store mengder med vitamin C og antioksidant som gir en antibiotisk virkning og hjelper huden med å beskytte seg mot forurensing.


De blir vanligvis plukket når de er grønne og umodne, noe som gjør at de har høyere nivå av syre og sukker enn sitroner. De har fått vokst uten bruk av plantevernmidler, ugressmidler og andre kjemikalier for å sikre at du får alle dens naturlige goder. Vi bruker dem direkte eller som ferskpresset juice i våre ferske, håndlagde produkter.

Fersk lime finner du bl.a. i disse produktene:


Denne ansiktsmasken frisker opp sliten hud og virker avgiftende. Den varmer, frisker opp, detokserer, beroliger og mater huden. I tillegg inneholder den kvernede mandler, som sammen med ferskpresset lime eksfolierer og fjerner døde hudceller. Brazened Honey passer de fleste hudtyper.


Vi har fylt krukken med mykgjørende mangosmør, mineralrikt havsalt, perfekt for å skrubbe vekk død hud, og fuktighetsgivende avokado- og kokosolje. Masse lime og sitron etterlater huden frisk og ren. Bruk i ansiktet eller over hele kroppen om huden føles svett og fet. Såp inn og skyll av og få en ren, frisk glød over hele deg. Tørr hud: en gang i uken. Fet hud: Når som helst!


Vi har mikset sjøgress, friske sitrusjuicer, rosmarin og geraniumolje i denne krukken. Ta noe av geleen ut (eller hele!) og bruk den som en såpe for å rense bort skitt og døde hudceller. Du vil føle deg ren, frisk og oppløftet etterpå. Perfekt å bruke om man føler seg sliten og trenger en oppmuntring!


Dette er sjampoen for volum, mykhet og glans! Med sin spesielle struktur vil denne overraskende salte sjampoen gi volum til håret. Fukt håret, ta en liten dash sjampo og masser inn, skyll nøye. For ekstra volum, vask en gang til. Denne sjampoen er helt uten konservering og er den sjampoen kundene våre elsker mest!


Balsam i fast form som er perfekt å bruke etter Big sjampo siden den ikke tynger volumeffekten fra sjampoen. Havsalt, tang, kokos og jojoba, sitron- og limejuice for den best tenkelige pleie av håret. Gir mykhet og samtidig glans. Sjasmin, tonka, orris, vetivert og vanilje og du vil dufte nydelig hele dagen!


Sjampo som jobber for å tilføre volum og skinn. Sjøgress og sitroner renser og mykgjør, kokosnøttolje gir fuktighet, fint havsalt gir løft, mens lime- og sitronolje gir skinn. Denne er ekstra fin for blonde hårtoner og grått hår, da den beskytter fargen mot misfarging og gir en klarere farge.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar