fredag 10. april 2015

Er LUSH trygt å bruke for gravide?

Vi gir deg svarene på noen av spørsmålene vi blir spurt mest om når det gjelder våre produkter og vordende mødre.
Er LUSH-produkter trygge å bruke for gravide? Hva er en passende gave å gi til noen som venter barn? Du ønsker svar og vi er her for å hjelpe!

Er LUSH-produkter trygge å bruke under en graviditet?
LUSH følger retningslinjer laget av International Fragrance Association for å sikre at våre parfymematerialer ligger godt innenfor grensen for hva som er trygt til kosmetisk bruk. Så, dersom de brukes slik de er anbefalt av oss, er LUSH-produkter helt klart trygge å bruke under en graviditet.

Det er likevel forholdsregler å følge, ikke sant?
Absolutt! Mange av forholdsreglene når det gjelder eteriske oljer refererer til inntak gjennom munnen eller direkte bruk på huden, noe som ikke gjelder for våre produkter om de brukes slik de skal! Jo mer fornuft og varsomhet du bruker, jo tryggere vil du og babyen være. Butterball badebombe vil ha akkurat passe mengde fuktighet til din belastende mage, men pass på at vannet ikke er for varmt. Hold det lunkent eller bittelitt varmere, noe som ikke vil øke drastisk temperaturen på fostervannet. Mens produktet i seg selv ikke er skadelig, er det alltid lurt å tenke gjennom hvordan og når du vil bruke det. Jo større magen vokser seg, jo mer ute av balanse vil du føle deg, så det er alltid fint å få hjelp til å klatre inn og ut av badekaret slik at du unngår å gli, og hvis du har brukt et produkt som har kakaosmør i seg, som f.eks. badebomben vi nevnte, et badesmelt eller et body butter, vær nøye med å skylle alle rester ned i sluken etter bruk. Snakk alltid med doktoren din, jordmoren eller andre omsorgspersoner om bekymringer du eventuelt måtte ha.
  
 
Er det noen produkter man bør unngå?
Hver kvinne og hver graviditet er forskjellig. En kilende fotmaske kan føles deilig ut for en, mens tanken på å i det hele tatt strekke seg så langt kan virke skremmende på andre. Det er helt opp til deg selv, dine preferanser og ditt nivå av komfort som avgjør. Vi prøver å være så klar og transparent med vår merking av ingredienser som mulig og gi deg tilbakemeldinger fra kunder på vår nettside. På denne måten får du sjansen til å lese om hva som virker, hva som ikke gjør det og hvilke feil du lett kan unngå. Om du lyster etter noe fra LUSH, men er litt usikker, send oss en e-post, spør oss på sosiale media eller besøk din nærmeste butikk – vi er alltid her for å hjelpe deg med å finne graviditetsvennlige produkter.

Jeg har brukt (fyll inn ditt favoritt LUSH-produkt her) over mange år, hvorfor virker den ikke for meg nå?
Hormonelle forandringer får noen ganger huden din eller håret ditt til å se og føles annerledes ut under graviditeten. En personlig konsultasjon med en av våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg å finne ut hva du trenger akkurat nå, og samtidig gi deg sårt tiltrengte råd for produkter som kan løse behov over lengre tid. Ferske ansiktsmasker for eksempel, tilbyr en rekke av ferske, aktive ingredienser som behandler hudens umiddelbare behov, slik at du føler deg balansert og til og med litt som deg selv igjen. Det er noen som er mer beroligende og milde, mens andre aktivt vil skrubbe og fjerne olje og opphopninger i huden, men felles for dem alle er at de vil få fram din naturlige glød som vordende mamma. 

Hva kan jeg bruke for å unngå strekkmerker?
Strekkmerker oppstår ved at huden bokstavelig talt blir strukket for å imøtekomme rask vekst eller vekttap. Så ved å holde huden så smidig og hydrert som mulig vil det hjelpe deg å beholde hudens elastisitet og tone. Gener og andre faktorer kan spille en rolle, men en av de mest effektive og høyt anbefalte ingredienser som kan hindre strekkmerker fra å komme, er kakaosmør.
- Vi bruker denne rike, mykgjørende ingrediensen i vår verdensberømte bodylotion Dream Cream, som gir næring og pleier delikat og sensitiv hud. Kakaosmør og olivenolje kombinert med veldig mykgjørende havremelk vil berolige rødhet og kløende hud som av og til oppstår når huden strekker seg.
- For tid i badekaret, vil et mykgjørende bad med Butterball få deg til å føle deg avslappet, mens den også pleier huden din med biter av smeltende kakaosmør. Det er en delikat, mild og kunde-populær måte å tilføre magen litt fuktighet, samtidig som den vil parfymere hele kroppen din med himmelsk ylang ylang.  
Tiny Hands er perfekt å ta med overalt, så du kan pleie tørr hud gjennom hele dagen. Den er som våre massasjebarer, men er laget spesielt for hender. Du kan putte denne baren i en av våre tinnesker og bære den med deg overalt hvor du går. På hendene eller på magen, denne lille baren fylt med kremet kakao- og sheasmør vil gi deg fuktighet når du trenger det.

Selger LUSH blokker med rent kakaosmør?
Nei, men har du sett våre massasjebarer? De er i utgangspunktet det, bare mye bedre! Laget av både kakao- og sheasmør, og tilsatt pleiende eteriske oljer og andre naturlige hudvennlige ingredienser. De smelter i kontakt med huden din og glir lett over mage, armer, legger og hvilke om helst andre steder du ønsker litt fuktighet. Duften faller på personlig smak, men to av de mildeste og mest ettertraktede barene er Peace og Therapy. Peace har en ekte sjokolade-lignende duft og en nærende dose av olivenolje for virkelig å pleie huden, mens Therapy anbefales for å forbedre hudens utseende takket være dens base av kakaosmør og neroliolje som forbedrer hudens elastisitet.

Jeg har hørt at LUSH har en brystkrem. Er den trygg å bruke under graviditeten? Hva med ammeperioden?
Mens Lovely Jubblies er et nydelig produkt å bruke på brystpartiet under graviditeten og etter at barnet har sluttet å amme, så anbefaler vi deg å holde deg unna mens du ammer. I de første ammedagene stoler babyene på sine sanser og berøringer for å bygge bånd, og du ønsker definitivt ikke at en tung parfyme skal komme i veien for det! De fleste eksperter anbefaler ammende mødre å holde seg unna tunge dufter til babyen er avvent, slik at den naturlige tilknyttingen av bånd mellom mor og barn ikke blir forstyrret. Likevel, Lovely Jubblies er perfekt for jobben med å få brystene tilbake i tipp-topp form straks babyen ikke lenger drikker morsmelk.

Hva annet er populært under graviditeten?
Føler du deg altfor varm? Om det er midt på sommeren eller du bare føler deg litt varm og ukomfortabel, så er våre tonere en flott måte å avkjøle seg ned på. Bare spray over ansikt, mage eller kropp. Hold en flaske med Eau Roma Water, Breath of Fresh Air eller TeaTree Water i kjøleskapet og gi deg selv en rask dusj når kroppstemperaturen stiger og du trenger å avkjøle deg. Hver av dem er en nydelig blanding av botanisk vann som ikke bare vil gi huden din fuktighet, men også tilføre kvalitetene av eteriske oljer til huden. Noen kvinner elsker å bruke disse under selve fødselsprosessen også, som en forfriskende dusj å falle tilbake til etter en ri, eller bare for å gi fødselsrommet en følelse av eller duft som minner mer som hjemme.

En fin måte å ta vare på sin endrende kropp på er å spise riktig, utføre din leges anbefalte trening og bruke de fineste, ferskeste ingredienser som en del av din hudpleierutine. Om du er usikker på noe, snakk med ditt helsepersonell først og kontakt oss for å lære mer om våre produkter.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar