onsdag 1. april 2015

LUSH-inspirert oppskrift: Vegan Bubblegrub-snacks

Vår Bubblegrub Bubbleroon har sneket seg vei inn i våre hjerter og badekar denne våren, og den nusselige skapningen har inspirert oss til denne søte oppskriften!
Vi har vispet sammen en deilig sprø risblanding og brukt litt kreativitet for å få dem til å ligne Bubblegrub.

Følg oppskriften nedenunder og lag deg noen smakfulle (og veldig søte) godbiter selv.

Her er det du trenger:

- 4 ss vegan margarin
- 1 pose vegan marshmallows
- en klype salt
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 5 kopper frokostblanding (valgfritt, men uten søtning)
- Flere vaniljestenger, melkefri mørk og hvit sjokolade (for dekor)


Steg 1
Smelt margarinen på medium varme i en stor gryte og tilsett marhmallows.

Steg 2
Rør det sammen mens marshmallowsen smelter. Tilsett salt og vaniljeekstrakt.

Steg 3
Ha frokostblandingen oppi marshmallow-blandingen og miks det godt.

Steg 4
Sett blandingen til avkjøling en liten stund, imens er det nok tid til å lage øyne av smeltet sjokolade. Fyll hvit smeltet sjokolade i en sprøytepose eller plastpose med et lite hull på tuppen og lag cm-store rundinger. La dette stivne før du lager en pupill av mørk sjokolade oppå. (Evt. om du finner, bruk ferdigkjøpte sjokoladepletter.) Del vaniljestengene på midten i to deler.

Steg 5
For å lage din Bubblegrub, form to golfball-store rundinger av risblandingen, press dem lett flate, før du setter dem sammen. Sett på vaniljestenger som antenner og press sjokoladeøynene på foran. For å feste øynene godt kan det være lurt å lime dem på med litt smeltet marshmallows.


Voila! Du har laget deg selv noen herlige og sjarmerende godbiter til påsken! Vær sikker på at du har nok ingredienser til å lage din neste porsjon, for disse kommer til å forsvinne fort. Denne oppskriften er nok til ca. 12 Bubblegrubs, men det kommer selvfølgelig helt an på hvor store du lager dine figurer.

Med dette vil vi ønske dere alle ei riktig god påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar