fredag 27. mars 2015

Beskytt deg i solen

Er du så heldig at du skal feire påsken i snøen og på fjellet i år, da må du være ekstra forsiktig. Solstrålene reflekteres nemlig i snøen og huden din blir utsatt for dobbelt så mye UV-stråling som ellers, og du blir lettere solbrent. Solbeskyttelse i form av solbriller og solkrem er nødvendig. Eller skal du kanskje til sydligere strøk i løpet av våren? Lush har alt du trenger for å beskytte huden, både ansikt og kropp. Våre ansiktskremer British Nanny og Million Dollar Moisturiser har begge SPF 30, og gir i tillegg pleie og fuktighet til tørr vinterhud. British Nanny er en fetere ansiktskrem med rikt sheasmør, candelillavoks og kaldpressede oljer som gjør huden myk som en babys og beskytter like godt mot kulde som mot farlige solstråler. Million Dollar Moisturiser er en nydelig luksuriøs krem med kjempenattlysolje, sheasmør, jojobaolje, honning og lavendelolje som holder huden jevn, myk og beskyttet. Er det minusgrader dit du skal, beskytt gjerne kinn, nese og lepper med Ultrabalm, en fet multi-bruks-krem som hindrer huden i å få kuldeskader.

The Sunblock

Om du skal til varmere strøk er det også viktig å beskytte kroppen. Lush har Sesame Suntan Lotion, en bodylotion med solfaktor 10, med økologisk sesamolje som bidrar til å øke hudens melaninproduksjon, hudens naturlige reaksjon på sol, noe som betyr at den hjelper deg med å få en fin brunfarge. Økologisk fair trade kakaosmør mykgjør og gir næring til huden samtidig som at aloe vera kjøler og beroliger. Vi har også The Sunblock, en solbeskyttelse i fast form med SPF 30. Den gir i tillegg masse fuktighet med økologisk kakaosmør, beroliger med kamille og reduserer rødhet med rose absolute. Vi har også Powdered Sunshine, et fint og lett pudder til å strø på huden med SPF 15. Denne revolusjonen innen solpleie er lett å bære rundt i vesken og veldig nyttig for å friske opp din solbeskyttelse gjennom dagen. Pudderet gjør i tillegg at du føler deg silkemyk, tørr og friskt duftende på varme, svette dager.

Med disse rådene fra oss, ønsker vi dere alle sammen en riktig god påske, uansett hvor og hvordan dere har tenkt å feire den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar