mandag 9. mars 2015

Nyheter: Påskeprodukter

Jakten på påskegodtet stopper her! Fyll opp kurven din med vår søteste samling av nye og tilbakevendte godbiter som selv påskeharen vil være misunnelig på. Håndlaget med nydelige eteriske oljer og klare farger, vi har bade- og dusjproduktene som får alle til å føle seg herlig myk, duftende og smilende fra øre til øre! Vær rask, for disse påskegodbitene er her for bare en kort periode.


I enden av hver regnbue ligger Pot O’ Gold dusjjelly, med søtappelsinolje, myrra resinoid, fersk ananasjuice og vaniljeekstrakt. 

Nyt noen gøyale og mykgjørende bad med Hoppity Poppity, Immaculate Eggception (velg mellom gul og rosa), Fluffy Egg, Golden Egg og Bunch ofCarrots

Vask deg med en bit av SomewhereOver The Rainbow såpe som får problemene dine til å smelte som sitrondrops eller med Carrot såpe som ser ut som en gulrot, men dufter som frisk tropisk juice.

Kjenner du noen som har bursdag rundt påsketiden eller ønsker du bare å glede noen? Gi bort litt solskinn og latter med gavene Rainbow Bright, Funny Bunny og Carrot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar