tirsdag 3. mars 2015

5 myter om hudpleie

Det florerer mange myter og misforståelser der ute når det kommer til hudpleie, og noen ganger er det vanskelig å skille fakta fra feilopplysninger. Vi har her listet opp 5 myter om hudpleie som vi har hørt fra kunder i løpet av de seks årene vi har hatt butikker i Norge. Vi har brukt våre år med LUSH-erfaring til å avkrefte disse mytene, samle ekspertråd og gi deg fantastiske produktanbefalinger.

1. Menn bør holde seg til herreprodukter
FEIL!
Det er klart, vi har noen spesifikke behov, slik som barberkremer for skjeggvekst, men sånn generelt: hud er hud. Lytt til huden, ikke til markedsføringen. Se etter produkter som gir deg det du trenger og ikke automatisk velg den som det står «for menn» på. 


2. Huden min er fet og oljete, så jeg bør ikke bruke fuktighetskrem.
Gjør det som føles riktig for deg, men det er definitivt en myte at fuktighetskremer er feil på oljete hud. Uansett hvor mye olje vi produserer naturlig, alle kan ha fordeler av en fuktighetskrem. Huden vår vet hvordan den skal beskytte seg selv og har en tendens til å produsere overflødig olje som en reaksjon på å være for ren. Så en lett fuktighetskrem gir ikke bare beskyttelse og holder huden myk, den spiller også en rolle ved å regulere noe av den overflødige oljen. Våre letteste fuktighetskremer, Vanishing Cream og Enzymion, er spesielt laget for hud som overproduserer olje. De toner huden og inneholder balanserende ingredienser som hydrerer lett uten å overeksponere huden med tunge oljer.


3. Etter å ha fylt 30 år bør jeg bruke anti-aldringsprodukter
Når vi eldes faller ikke alle på magisk vis inn på samme hudtype, så det er fortsatt viktig å velge de produktene som kjennes riktig ut for din hud. Når det er sagt, fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør og honning vil hjelpe voksen hud å holde seg sunn og holde på fuktigheten. Se etter ekstra næringsrike produkter som vår Full of Grace ansiktsserum og Skin’s Shangri La fuktighetskrem som hjelper moden hud til å se og føles på sitt beste.

4. En toner vil tørke ut huden min
Det er trist, men som oftest er det sant. Tonere har en tendens til å bli laget med tøffe innstrammende ingredienser og alkohol, men her hos LUSH stemmer det ikke i det hele tatt! Våre tonere er helt uten alkohol og blir i stedet laget av uttrekk fra blomster og frukt. De hydrerer og forfrisker huden eller gjør huden din klar for en fuktighetskrem. 


5. Jeg bør kun eksfoliere ansiktet mitt en gang per uke
Hvor ofte du eksfolierer er helt opp til deg! Å skrubbe vekk død hud gjør at alle ser glødende og frisk ut, men vi er alle forskjellige. Om du ikke er sikker på hva huden din ønsker, begynn med å eksfoliere en gang i uken og prøv deg fram derfra. Du kan også prøve å bruke produkter med forskjellige teksturer. Om du foretrekker en mild eksfoliering kan myke renser som Angels On Bare Skin eller Herbalism være ideelle. Om du heller foretrekker en grovere skrubb, kan Ocean Salt eller Love Lettuce ansiktsmaske få huden din i form på null komma niks!


Om du har noen spørsmål til oss angående hudpleie som du ikke fikk svar på her, kontakt en av våre flinke medarbeidere i en av våre butikker, spør oss i kommentarfeltet under eller send en e-post til post@lushnorge.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar