fredag 27. februar 2015

Bli kvitt tørr vinterhud

Plages du med tørr, flassende vinterhud? Da er du ikke alene! Minusgrader, temperatursvingninger, vedfyring, votter og store skjerf, og mye klær – alt dette bidrar til å tørke ut huden i vintermånedene.
Det er derfor viktig å drikke mye vann og smøre seg inn jevnlig for å unngå for tidlig aldring av huden som følge av uttørring. En fuktighetsgivende og beroligende bodylotion, en god nærende håndkrem, en beskyttende ansiktskrem og leppepleie er en god investering for framtiden. Huden holdes myk, jevn og flassfri, samtidig som du holder fine linjer og rynker på avstand. 
Vi anbefaler Sympathy for the Skin, en tykk, rik og massivt fuktighetsgivende bodylotion med mandelolje, kakaosmør, ferske bananer og beroligende sandeltreolje, og den er også effektiv mot kløende og irritert hud. Er du av dem som ikke orker å smøre seg inn med en krem etter dusjen, kan vi anbefale et bodybutter som King of Skin. Den er laget av fuktighetsgivende kakaosmør og sheasmør, næringsgivende avokado, mykgjørende havremel og beroligende jojoba- og lavendeloljer, og smøres direkte på fuktig hud i dusjen.


Helping Hands håndkrem er god på tørre og sprukne hender, med mykgjørende linfrøolje, beroligende kamille og fuktighetsgivende mandelolje. Et «grønnere» alternativ til hendene er Tiny Hands serum, en håndkrem i fast form laget av plantesmør, vanilje, aloe vera og beroligende kamilleolje. Den smelter lett på huden, trekker godt inn og gjør underverker for tørre og såre hender. 


Til ansiktet kan du gjerne bruke en lettere krem på dagtid, som f.eks. Celestial, som er perfekt for tørr og sensitiv hud. Om natten kan du godt bruke en fetere krem siden den får virke i fred og ro, og da er Full of Grace ansiktsserum er godt valg. Den gir virkelig fuktighet i dybden og du våkner opp til fløyelsmyk hud dagen etter. 


Leppene trenger ofte litt ekstra omtanke i tørr vinterluft. Forebygg eller behandle tørre, flakete lepper med en søt og spiselig leppeskrubb og avslutt med en fuktighetsgivende og mykgjørende leppepomade. På ekstra kalde dager kan du beskytte både kinn og lepper med Ultrabalm multi-bruks-krem, den hindrer frostskader og gir samtidig masse fuktighet.


Gjør det til en god vane å smøre inn kropp, hender og ansikt daglig, samtidig som du beskytter hender, ansikt og lepper ekstra når du skal ut i minusgrader. Det kan lønne seg på sikt!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar