mandag 9. februar 2015

Afrodisiakum: Vitenskapen om kjærlighet og begjær

Kan dufter virkelig tilføre en gnist til romantikken?
Nå som valentinsdagen nærmer seg ligger det bokstavelig talt et tykt lag av kjærlighet i luften. Overalt hvor vi går forsøker afrodisiske dufter å forføre våre sanser. Selv om de dufter uimotståelige, vil de virkelig tilføre en gnist på selve valentinsdagen? Nysgjerrige sinn ønsker å vite! 
Vitenskapen om begjær
Begjær starter som vi alle vet i hjernene våre. Det trigges når vi ser, hører, tenker på, lukter, smaker eller rører noe som stimulerer våre sanser. Straks det skjer, sendes signaler fra hjernen og ut til vårt nervesystem og POFF!...begjær oppstår. 
Hva er afrodisiakum?
I århundrer har variasjoner av mat og dufter hatt et rykte på seg av å øke vår libido (appetitt på sex). Disse afrodisiakumene kommer i mange former, og bl.a. duften av sjokolade, vanilje, kanel og mandler blir sagt å trigge oss
- men hva er det ved dem som gjør at de setter oss i gang? 

Mørk sjokolade
Elsker du mørk sjokolade?
Fra dens smak til aroma, denne sensuelle godbiten har vært tilknyttet kjærlighet og lidenskap helt siden aztekernes tid. Det blir sagt at den forårsaker et sting av dopamin og beta-endorfiner til hjernen, noe som øker følelsen av nytelse. Du vil finne mørk sjokolade i vår Dirty og Soft Coeur - så ta tak i partneren din og en av disse massasjebarene, og sett i gang! 

Vanilje
Når det kommer til berusende dufter er vanilje på toppen av listen – ikke rart det finnes i alt fra duftlys til såpe og kroppsprodukter! Denne naturlige humørsprederen inneholder heliotropin, som sies å ha euforisk effekt på hjernen og gjør at du føler deg vel! Kle deg naken med vår Prince Charming dusjsåpe, Love Locket badebombe og Heart Throb Bubbleroon for en vanilje-duftende nytelse. 

Kanel
Krydrete og stimulerende, ikke rart at denne ligger på listen over afrodisiakum! Det er blitt sagt siden eldgamle tider at den parfymerer sengen til elskere, og århundrer med bruk kan ikke ta så feil. Det sies at kanel produserer varme i kroppen, uansett om du spiser det eller kun lukter på det. Del en dusj med vår såpe Cupid’sLove og finn ut selv! 


Mandler
Hør her kvinne-elskere! Det sies at duften av mandler virker forlokkende på kvinner. Opp gjennom historien har poeter og forfattere trodd at duften av mandler øker lidenskapen i det kvinnelige kjønn, og det blir fortsatt trodd på i dag! Gjør kvinnen i ditt liv glad denne valentinsdagen med vår Prince Charming dusjsåpe eller The Kiss leppegloss, begge stappfull av mandelolje. 

Sjasmin
Den behagelige og søte duften har gjort sjasmin til et symbol på kjærlighet og fruktbarhet, og har siden oldtiden vært en av de mest brukte og populære parfymer. Planten blir også kalt for 'Nattens dronning' fordi duften forsterkes etter solnedgang! Det sies også at sjasminolje kan øke sædkvaliteten, og at den gir økt selvtillit, energi, optimisme og livskvalitet - så det er ingen grunn til å holde seg unna! Ta med deg kjæresten i badekaret og slipp en Floating Flower badebombe eller Lonely Heart boblebit oppi og kjærlighet vil bre om seg.
Hele vår kolleksjon av valentinsprodukter får deg garantert i rette stemning for looove!  Se utvalget vårt her.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar