fredag 20. mars 2015

Styling tips for gutta!

Ønsker du å vise deg fra din beste side? Ta en titt på vår raske guide til å se og føle deg perfekt stylet - i tre enkle steg.


1. Barberkremer

Hemmeligheten til en glatt og komfortabel hud er – i tillegg til et skarpt barberblad – en rik barberkrem, ikke skum. Skum-midler tørker ut huden og det er derfor vi har kuttet ut skum og pakket våre barberkremer full av ingredienser som mykner opp skjegget ditt, som hjelper bladet å gli lett, og som gir huden din fuktighet. Vi har lagt til ingredienser som linsefrø-gele for å skape en barriere mot barberbladene, oljer og smør for å hjelpe bladene å gli og samtidig mykgjøre og gi fuktighet, og havremelk og kamille for å berolige og kjøle. Sjekk ut Ambrosia barberkrem for lettere hårvekst, Dirty for sin milde og beroligende egenskap, eller Prince Triple Orange Blossom for en kongelig barbering. 


1. Pleiet og stylet bart og skjegg

Dersom du ønsker å beholde ditt mandige ansiktshår, gir vi deg her tips til hvordan du holder det velpleid og stylet. Kalamazooskjegg- og ansiktsvask er designet for å ta vare på huden under skjegget og mykgjør håret slik at man slipper irriterende kløe mens skjegget vokser ut. Ananasjuice fjerner effektivt overflødig sebum og døde hudceller, mens mandelolje, aprikoskjerneolje og økologisk jojobaolje etterlater huden myk og fuktig. Med Veerappan bartevoks både pleier og styler du enkelt bart og skjegg med en nydelig blanding av lakserolje, candelillavoks, japanvoks, rosevoks og to typer sandeltreoljer. Mykgjør litt av den mellom fingertuppene dine før du arbeider den jevnt gjennom barten eller skjegget for hold og definisjon.


2. Fuktighetskremer


Det er en god ide å bruke fuktighetskrem daglig for å beskytte og gi fukt, spesielt etter barbering. Ingredienser som aloe vera, kamille og lavendelhonning, som vi har brukt i Cosmetic Lad, er ideelle for å bekjempe sårhet fra barbering. Med sin base av kakaosmør og ingen alkohol er Celestial ideell for å ta stingen fra barbering. Den har også ekstrakt fra friske dueorkidéer og fuktighetsgivende mandelmelk. For en sunn glød, prøv Enzymion, en fuktighetskrem fullpakket av fruktenzymer som fjerner døde hudceller og bidrar til å stimulere og lyse opp huden.
   
Før du tar på en fuktighetskrem er det et fint tips å spraye på en toner, som antibakterielle Tea Tree Water, for å holde huden klar og forfrisket.


3. Hårstyling

For å gi håret hold og tekstur, prøv Dirty Hair Cream med linsefrø og forskjellige plantesmør- og vokser. Den holder håret på plass uten stivheten, siden vi har tilført fuktighetsgivende kakaosmør. Hvis du foretrekker en mer «beach look», prøv SeaSpray Hair Mist med havsalt, sjøvann og sjøgress. Perfekt for å tilføre volum, tekstur og glans, akkurat som om du har tatt et dypp i sjøen. 

Disse, sammen med de fleste andre produkter, er perfekte å bruke for deg som er mann. Prøv også våre sjampobarer i fast form, dusjsåper, deodoranter og parfymer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar