fredag 25. september 2015

Masse nyheter!

Denne høsten er full av spennende nyheter! Ikke bare sesongbaserte produkter som Halloween og jul, men hele 27 nye helårsprodukter ligger nå klare og venter på å bli utforsket av deg. Her finnes det noe for enhver smak og dekker det meste du trenger til kroppen: hårpleie, hudpleie, såpe og badesaker. 

Bla deg gjennom produktene på leting etter nye godbiter til badet ditt eller enda bedre: oppsøk din nærmeste LUSH-butikk og å ta i bruk alle dine sanser på din jakt etter nye favoritter!

Ansikt

Kaffeuttrekk, koffeinpulver og kaffegrut vil stimulere, eksfoliere og styrke huden din i den vanedannende ansiktsmasken Cup O' Coffee
Masken inneholder også 30 % økologisk agavesirup som mykner opp huden og gir deg en søt følelse. 

Hår 

Jersey Bounce sjampo med honning, linfrø og havsalt gjør håret ditt sunt, glansfullt og fyldig, og renser og stimulerer hodebunnen i samme slengen. 

To nye balsamer i fast form er her, den ene heter Sugar Daddy-O og er perfekt å bruke sammen med Daddy-O sjampo. Den er spesielt fin for lyse hårfarger da den motvirker misfarging og tilfører masse næring og fuktighet. Den andre heter The Plumps, inneholder havsalt, sedertre og honning, og bidrar til fyldig hår med tekstur og hold. 

Med Sunny Day spray motvirker du elektrisitet og holder håret under kontroll, den gjør også håret mer håndterlig og føyelig. Stylingkremen Mr Dandy's Hair Candy med fersk banan og PVP holder tynt og fint hår på plass.

Kropp

Vi må ikke glemme å ta vare på hendene og føttene våre, det er ofte de som må ta de tøffeste takene og utfordringene. Love and Light håndkrem med mykgjørende neroliolje og fair trade økologisk kakaosmør er en drøm for såre hender. Ønsker du å mykne opp tørre og sprukne hender vil eksfolierende Saltet Coconut gjøre susen!


For føttene har vi laget en skrubbende fotsåpe med pimpstein kalt Pumice Power, perfekt for å bryte ned røff hud og rense. Twinkle Toes fotpudder gir friske føtter, dag som natt. Dryss litt i skoene også! 

Til dusjen kan en varm, eksotisk og sensuell dusjsåpe som Beautiful få deg til å føle deg nydelig, eller hva med Yuzu and Cocoa dusjkrem som er til å spise opp? En annen delikatesse er The Comforter dusjkrem som er varm og trøstende, og gir en deilig aroma av solbær. Er du av den mer lekne typen eller bare vanskelig å vekke opp om morgenen, så burde du prøve Refresher dusj-jelly, stappfull av oppkvikkende og forfriskende sitrus!

For forførende glatt hud, skrubb kroppen din med The Rough with the Smooth bar, med granulert sukker og murumurusmør. En annen variant er Rub Rub Rub i fast form, med polerende havsalt, mykgjørende illipesmør og er utsøkt parfymert med kirsebærblomst.

Såpe

Våkn opp med et smil med Outback Mate eller ta fram såpen for en oppløftende følelse. Eukalyptus klarner og løfter humøret, og er perfekt for å vaske bort en dårlig start på dagen.

Maypole såpe med peppermynteduft tar deg med til steder hvor drømmer møter realitet. Få dine 5 grønne for dagen med Layer Cake, med bringebær, blåbær, appelsin, hvit drue og ananas, den saftigste og søteste såpe noensinne. Trenger du noe beroligende? Da vil Serendipity med beroligende fransk lavendel og kamille sende deg til drømmeland. Med hylleblomsteruttrekk, hyllebær og olibanumolje tryller du vekk alt det onde, Respect your Elders etterlater huden din silkemyk og nydelig duftende av solbær.  

Badesaker

Granny Takes a Dip
var tidligere en populær badebombe, men er nå kommet tilbake i ny skrud som boblebit! 
Denne ingefær-, pepper- og sitron-duftende boblebiten forvandler vannet ditt psykedelisk og setter litt farge på livet ditt. Gli ned i et fruktig, rosa og duftende bad laget av Pink Flamingo gjenbrukbare boblebit, fylt med velduftende rosentre og sexy ylang ylang. Milky Bath trøstende melkeflaske er fylt med oppløftende appelsinolje og skummet melk som gir huden din en dose av lykke.

Ta livet med ro med Yoga Bomb, med beroligende sandeltre- og olibanumolje og hypnotiserende nyanser av appelsin. Nyt et magisk dykk ned til kongeriket med Frozen badebombe som flommer over av iskrystaller og sølvglans. Oppløftende neroli fra Tunisia og nydelig roseolje fra Tyrkia vil spre solskinn og smelte de mest iskalde stemninger. 


Fant du noe som fristet? Du finner dem alle her i nettbutikken! Du kan også stikke innom en av våre butikker for en personlig veiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar