mandag 7. september 2015

Badebomben

Mo Constantine, en av Lush' grunnleggere, oppfant badebomben for mange år siden (i 1989 for å være nøyaktig) og siden den gang har mange etterlignet våre herlige bomber, uten å komme i nærheten av originalen selvfølgelig. Helt siden den aller første ble til har vi ikke stoppet utviklingen og innovasjonen av badebombene, så nå kan du nyte et helt univers av farger og dufter! Ta en pause fra det du holder på med, tapp i et varmt bad og bli med oss da vel! 
Visste du
Lush oppfant den opprinnelige badebomben tilbake i 1989, den første som brakte litt luksus til et kjedelig bad. Siden det har vi tilsatt sjenerøse porsjoner med humørfremmende dufter, blomsterblader, farger, lyder, fuktighetsgivende plantesmør og oljer - alle slags overraskelser for å gjøre badingen til en verdig tid for avslapning. Våre brusende, ikke-skummende bad er laget med eteriske oljer valgt ut spesielt for å gjøre dagen din bedre og ikke bare for å underholde deg med sine morsomme triks. Jo ferskere de er, jo mer brusende er de.

Møt oppfinneren
Helt tilbake i 1989 var Mo Constantine OBE (Lush medgrunnlegger og produktutvikler) opptatt med å arbeide i sitt private laboratorium, også kjent som hennes hageskur. Fra innsiden av disse beskjedne rammene ble badebomben født. Inspirasjonen var å lage et badeprodukt som skulle være skånsomt mot huden til både unge og gamle, og Mo oppfant et produkt som skulle forandre badehistorien for alltid. Fylt med nydelige eteriske oljer for duft til vannet og huden, og med mild natron for å mykgjøre. Når natron møter vannet får vi en boblende eksplosjon av farge og duft!


Da Mo først kom opp med ideen var det ikke bare for å lage gøyale farger og brusing, det var for å overvinne et alvorlig problem ved at noen mennesker fylte sterke vaskemidler i badekaret. Barn under syv år og mange kvinner bør ikke bruke boblebad, ikke engang våre, fordi de kan irritere urinveiene. Derfor er en mild badebombe å foretrekke framfor skum for disse.

Bestselgere
Her er to av Lush sine bestselgere – med fans fra A-listen inkludert Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts, Kylie Minogue, Helena Christensen og Sarah Jessica Parker - hver av dem er formulert med de fineste ingredienser og eteriske oljer for å rense kropp og sinn.


Sex Bomb er en sensuell blanding av sjasmin, salvie og ylang ylang som er noen av de mest potente afrodisiakum man kjenner til, og brukes ikke bare for sin positive effekt på følelser, men også for deres utmerkede hudmykgjørende og regenererende egenskaper. Den får garantert badingen til å gå av med et smell!


Avobath er en virkelig fuktig godbit, og inneholder olivenolje og fersk avokado for å hydrere, gi næring og mykgjøre huden. Olivenolje er en raffinert vegetabilsk olje inneholdende antioksidanter, så den er meget bra for huden. Det er også sitrongress som stimulerer og revitaliserer.

En ny æra
Mo og hennes yngste sønn Jack har jobbet for å lage en ny versjon av badebomben, som kombinerer to av Lush’ største oppfinnelser ...nemlig boblebiten og badebomben. Ved å kombinere disse to materialene lagvis vil helt andre effekter skje i vannet samtidig: Det ytterste laget av badebomben blandes med boblebitmasse, noe som gjør at badebomben dypper rolig rundt i badekaret og etterlater seg en sti med hudmykgjørende skum og bobler. Etter hvert kommer vannet inn til kjernen av badebomben som febrilsk vil begynne å bruse rundt og skyte forskjellige farger til skummet, og spinner rundt som et innendørs fyrverkeri!
Sortimentet omfatter bl.a. Dragons Egg, som er parfymert med grapefrukt, sjasmin og sitronolje. Den virvler rundt i badekaret og etterlater en sti av flammende oransje skum i sitt kjølvann. Mange farger, glitter og poppende candy eksploderer i vannet og vekker opp alle sanser.


Disse badebombene og mange flere finner du i våre butikker og på nettbutikken. Ikke nok med det, om kort tid dukker 4 splitter nye badebomber opp i våre utsalgssteder, så vær på vakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar