mandag 28. september 2015

Gjør det selv: Perfekt manikyr

Akkurat som det perfekte valg av sko kan manikyren også bringe helhet til antrekket. Derimot, å finne tid (og penger) til regelmessige besøk hos manikyren kan bli for mye av det gode.

Mange av de vanlige produktene der ute er i tillegg skadelige for miljøet og derfor skadelige for deg, dessuten er det flere merker som selger sine produkter i land hvor det fortsatt er lov med dyretesting av kosmetikk.
Løsningen? Gjør det selv! Følg disse enkle stegene og få nydelige hender og negler som du blir stolt av å vise fram.

Forbered dine hender og negler
Før du gjør noe som helst, gi hendene dine en god vask med en mild såpe og varmt vann for å minimere mulig irritasjon i huden og neglerøttene. (Parsley Porridge er et godt valg). Det varme vannet vil også mykgjøre huden og gjøre at det blir enklere å fjerne grov hud og rester etter fuktighetskremer. Neste steg blir å klippe og file neglene dine. Om du ikke har oppdaget krystall neglefiler enda, nå er riktig tid å teste dem ut! Disse små nydelige filene selges flere steder og er ikke laget av kjemikalier, noe som gjør dem perfekt å bruke for dine negler, i tillegg til at de er bedre for miljøet. De skal visst slite mindre på neglene og gi bedre resultat. 


Skyv bak neglebåndene
Myk dem opp først ved å smøre på litt Lemony Flutter neglebåndskrem og tillat sitronuttrekket og avokadosmøret å gjøre sine underverker. Få fram så mye av negleoverflaten som mulig ved å bruke en neglebåndsskyver. Dette er bedre å gjøre enn å trimme neglebåndene, siden det kan utsette huden og neglene dine for infeksjon. Husk, ikke overdriv dette, da målet er forsiktig å skyve dem litt tilbake. For mye, og de vil ikke lenger være i stand til å beskytte neglene fra bakterier og andre skadelige elementer.

Eksfoliering og fuktighet 
Bruk en mild skrubb for å ta bort tørr hud og gjøre det lettere å ta opp fuktighet, sånn som Saltet Coconut håndskrubb. Skrubbingen vil gi deg en mild massasje og stimulere huden. Neste steg blir å gi hendene en dyp, langvarig fuktighetsbehandling med en håndmaske som Golden Handshake (kommer snart). Dypp hendene dine ned i de rike, kremete oljene for så lenge du ønsker for å få myke og herlig duftende hender. Dette vil gi deg omtrent samme følelse som med en parafin-voks behandling, bare at denne er UTEN unødvendige petrokjemisk-baserte ingredienser.  


Ta på farge
Nå er det tid for den fargerike delen! Det finnes utrolig mange valg for neglelakk, inkludert de som ikke er skadelige og som er vegan. Du finner det ved enkle søk på Internett. 


Før du tar på fargen, gi neglene dine en rask rens med en ikke-giftig, aceton-fri neglelakkfjerner (vi har brukt Suncoat), bare for å være sikker på at alle de herlige oljene som er bra for hendene dine ikke skal hindre neglelakken i å sitte godt. Deretter, ta på første strøk. Viktig at hendene får ligge stødig på en flate slik at det blir enklere å påføre neglelakken nøyaktig. Nøkkelen til suksess er å tillate første strøk å tørke helt før du tar på neste strøk, så dette er ikke noe du bør gjøre i siste liten før du går ut døra!


Som de fleste gode ting, øvelse gjør mester. Om du ikke lykkes i første omgang, ta det bort og gjør et nytt forsøk.
Hva er dine tips til en perfekt påføring av neglelakk hjemme?
Del med oss! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar